Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Malibu1773 Hakkinda

Temel Bilgiler

Yaş
51
Malibu1773 Hakkinda
Yer:
Ankara
Motosikleti:
FZ6 Fazer
Kan Grubu:
AB Rh+
İletişim:
serhatsir@yahoo.com
Ad Soyad:
Serhat SIR

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
40
Günlük Ortalama Mesajlar
0.01
Genel Bilgiler
Son girişi
11 Ocak 2018 13:18
Üyelik
15 Aralık 2013
  1. mesajın geldi hocam ama bana özel mesaj yoluyla değiil de profil mesajı olarak gelmiş...herkese açık görünüyor...
  2. Cokozur dilerim. Baskasiyla karistirdim. Birisi 3 ay once aldigi fazeri binemedigi icin satmak istedigini yazdi. Tekrar ozur dilerim. Mail adresim serhatsir@yahoo.com
  3. Motoruma hiç binmeden sattığımı nereden çıkardınız anlamadım? Ayrıyetten satılık ilanı vermedim. Dediğim gibi satmayı düşünmüyorum. Yaparsam sadece düşük cc li japon bir motorla takas yapacağım. Bahsettiğim yana devrilme olayında "yan sehpa, kafa krenajı ve kuyruk krenajı" değişti. Düzeltilen ve boyanan parça yok. Motorumun temiz ve bakımlı olduğunu düşünüyorum. Bana mail adresinizi verirseniz size resimlerini gönderebilirim.
  4. merhaba motosikletim normalde satılık değil ama daha az yakıtı olan bir motosikletle 2006 model 45000kmde fazerımı takas düşünebilirim. Motosikletimin lastikleri yenidir. Kazası yok. Ama bir araç geri geri gelirken park halindeki motorumu yana devirdi. Fotoları var. Şaside herhangi bir sorun yok. Motosikletimin ekstraları var (Xenon far, elcik ısıtma, kappa koruma demiri, kappa çanta ve demiri, puig ön cam, gidon yükseltme). Eğer üzerine iyi bir fiyat teklif edebilirsen takası düşünebilirim. Telefonum 05467707665. Takas düşünürsen beni bu numaradan arayabilirsin. Sonrasında motorumun fotolarını gönderebilirim.
  5. Teşekkürler. Mutlaka gelirim. Ama önce Fazerıma kavuşmam gerekiyor. Bugün tam bankadan kredi çekmeden önce bir daha arayayım dedim. İyi ki aramışım adam başkasından kapora almışmış, anlaşmışlarmışmış, alacak olan yola çıkmışmışmış. Ne diyeyim abi kafam çok bozuldu. Şimdi de genele yazıcam durumu benim telnu.. 532 7671095 :)
  6. üstad selamlar

    cep telim 505 884 45 91...biz her hata çarşamba 19:00 da anıttepe de gençlik caddesinde bi cafede buluşuyoruz..kapımız heekese açık gelirsen bekleriz...

    erhan
Toplam ziyaretci mesajı: 6

3 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 3 of 3