Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
korucu Hakkinda

Temel Bilgiler

korucu Hakkinda
Yer:
BALIKESİR-Havran
Motosikleti:
HYOSUNG GT 250 COMET
Mesleği:
öğretmen
Kan Grubu:
A Rh+
İletişim:
nkorculu@hotmail.com

İmza


HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
108
Günlük Ortalama Mesajlar
0.02
Genel Bilgiler
Son girişi
11 Temmuz 2014 22:10
Üyelik
20 Mart 2007
  1. S.a. abi daha öncede senden bagaj demiri ,sehpa ve koruma demiri ile ilgili yardım istemiştim. Parçacıya 125 ramzey sehpa dediğimde hangisini diye soruyor? Krom bagaj demiri ve koruma demiri konusunda bana ptt korgo ile kapıda ödemeli olarak gönderebilirmisin? Yada uyumlu olan seri varsa bilgisini verebilirmisin? Saygılar :)
  2. Sevgili arkadaşım.40 yıldır motosiklet kullanıyorum.15 aydır da Comet GT 250. Hiç bir sorun yaşamadım.Şu ana kadar parça ihtiyacım da olmadı.(yağ-hava filtresi buji dışında.)Onlarıda sevis arkadaşım temin etti.Biraz pahallı olmakla birlikte Kanuniden de temin edebilirsin. Yaşını bilmiyorum. Düzgün kullanır bakımlarını muntazam yaparsan uzun süre sorunsuz kullanırsın. Ben 0 almıştım.2- el alırken anlayan birine göster.Elinde kalacağını sanmıyorum.Şu anda Sahibinden. com da 33tane satılık motor var.
  3. abıcım ısmını bılmıyorum ama yazılarından bu cometlerın ne kadar ustas oldugun anlasılıyor senden bı yardım rıca edecegım suan kullanıdıgnız motor olan comet 250 hyosungların parca sıkıntıs varmı, aldıgım zamn elımde kalırmı 4000 tl butce ıle yasadıgım yer ve yol kosullarını goz onune alarak comet alma ıhtıyacı duyuyurm bu fıyat aralıgında bana hangı marka cometı onerırsınız sızlerın verdıgı bılglıler verecegım karar da etkılı olacaktır.
Toplam ziyaretci mesajı: 3