Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
keyser soze Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
3
Günlük Ortalama Mesajlar
0.00
Genel Bilgiler
Son girişi
05 Mart 2014 01:54
Üyelik
13 Ocak 2012
  1. aslında benim niyetim sıfır almak olduğu için kıştan almayı düşünüyorum. hız ve performans açısından benim için yeterli olacak şimdilik. gördüğüm kadarıyla fazla arıza muhabbetleri de geçmiyor forumlarda, bu da çok önemli. tasarımı da güzel. bakalım o zamana almamış olursam haberleşiriz tabii:)
  2. kışın alıp dışarda veya garajında öylesine tutmaktansa yaza tam girmeden ilk bahar başında veya ortasında alman daha iyi. daha bakımlı ve temiz olanı bulabilirsin. sevmedigim tek yanı motorun hafif olması ve hızı artık. hızı diyorum ama sınıfın en hızlılarından tabi bu ama bana yetmiyo artık. hafif yokuş aşşagı 145 bile yapabiliyosun.. şuan için gerçekten artı kbana yetmeyen ve rahatsız eden yönü hızlanması ve normal hızı.. ilk bahar gelmeden tekrar görüşelim biz mutlaka ;)
  3. Teşekkür ederim. evet motor üzerinde epey değişiklik yaptım. egzoz - xenon far - sis led lambaları - tank koruma kılıfı - arka çantalık - arka koltuk filesi ve stickerlardan başka birşy yok. tabi motor mat gri olunca ve uygun stickerlar yapıştırınca orjinal duruyor güzel gözüküyor. almanızı tavsiye ederim yada 4 5 ay daha sabredin benim motoru size verelim :) 250 li,lğe geçiş yapıcam mart nisan aylarında bilginiz olsun.
Toplam ziyaretci mesajı: 3