Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Keoma Hakkinda

Temel Bilgiler

Keoma Hakkinda
Motosikleti:
Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
Mesleği:
Öğretmen Kardo

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
1.274
Günlük Ortalama Mesajlar
0.37
Genel Bilgiler
Son girişi
22 Nisan 2021 19:18
Üyelik
08 Aralık 2014
  1. Var atayım kardeşim.
  2. hocam merhaba, bi arkadaşıma dominar bakıyoruz ilan numarası felan varmı 0553 026 3114
  3. Kardeşim tek kelimeyle on numara.Heleki bu fiyata.ama dersenki ben hep 130-140 basacam.Sağ peg 110’dan sonra titriyor.geri kalan her şey mükemmel .Ha,titremesin,abs olsun,kaydırmalı debriyaj olsun az yaksın,Büyük olsun vs diyorsan 36 bine nc 750 x alacan.Çünkü ben onu alacaktım ama bi motora araba parası vermek istemedim.5000 km de bir bakım.Bakımı da 100 tl civarı.Lastikler ıslakta süper.r25’te spin atıyordum :) Ama ben 100’ü geçmediğim için sorun sıfır.Bu fiyatlardayken kesinlikle al derim.Yakıt 3 litre civarı yakıyorum ben 100 km de
  4. Hocam iyi günler dominar maceraniz nasıl gidiyor gaz yememe sorunu yaşıyor musunuz çok titreşim var mı yakıt tüketiminiz nasıl rodaj bitti mi vs cevaplarsaniz teşekkür ederim (özel mesaj kutusunu bulamadım:)
  5. Yaptırdım derken anneme yaptırdım yani Volkan kardeş:) Çok geçmiş olsun.Evet kalite kalite oluyormuş.Alman yaptırmıştık biz.
  6. Hocam bu alttaki mesaj sizin değil mi?


    Keoma

    12 Temmuz 2015, 16:56

    Benim biraderim sakarya endüstri mezunu.Okulu bitirdi,ee şimdi ne olacak dedi.(Not:Çok başarılı bir öğrencilik yaşadı.)
    3-4 ay boş boş gezdi üniden sonra.Babam baktı olacak gibi değil,biladeri yurt dışına master yapmaya yolladı.2 sene master yaptı,2 senede ingiltere'de özel bir firmada ,iyi bir pozisyonda çalıştı.Sonra Türkiye'ye geldi.İş başvuruları yaptı.En yüksek maaş veren firma 1200 lira önerdi :) Ben şahidim.1100 diyen mi,önce asgari sonra beğenirsek biraz zam yaparız diyen mi....Çok eziyet çekti anlayacağın.O puana diş hekimliği felan gelir.Mühendisliği okursun sonra işsizler kervanına katılırsın.Özel bi diş doktorunda bi implant yaptırdım 2 bin lira aldı.Sağlık sektörü şu anda en gözde bölümlerdir.İyi şanslar.
  7. Kardeşim çok geçmiş olsun yalnız implant yaptırmadım ben hiç.Evet abs önemli :)
  8. Merhaba keoma eski konuları taradım implant ile ilgili bilgili almak için senin yorumunu gördüm sanırım sende implant yaptırmışsın nasıl şu anda herhangi bir yan etkisi var mı ? Sol üst çenemde köpek dişimin 2 arkasındaki dişin dolgusu düştü ve kırıldı. Dişin sadece 1 duvarı kaldı ve şu anda apse yaptı ve yanağım davul gibi oldu. Dişimi kurtarma imkanları yokmuş. Mecbur çektireceğim. Daha sonra implant yaptırmak işitiyorum. Ama kafam karışık sanırım alman malı ve çin malı implant varmış. Bu konuda bana cevap yazarsan sevinirim. Saygılarımla Volkan
    Ha bu arada abs siz motor olmaz :)
Toplam ziyaretci mesajı: 8

5 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 5 of 5