Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
icono Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
17
Günlük Ortalama Mesajlar
0.00
Genel Bilgiler
Son girişi
13 Ocak 2019 22:17
Üyelik
04 Ağustos 2005
  1. arkadaşımın birisinin CBF 150 si vardı. Onu kullandım. SOnra bri yerlerde YBR 125 i gördüğümde onun benim açımdan daha şık bir görüntüsü olduğunu farkettim. bu arada forumlarda takip ettiğim kadarı ile CBF 150 de bir yağ yakma sorunu olduğunu öğrendim. Aslında konfor olarak CBf 150 daha iyi imiş titreşim denilen bir hadiseden bahsediliyordu bunun CBF 150 de çok az olduğunu öğrendim. Lakin YBr aldıktan sonra titreşimin çok ciddi bir sorun oluşturmayacak dzüeyde olduğunu farkedip memnun oldum. CBF 150 son hız olarak daha süratli idi. Bu arada Honda nın Cb125 E diye bir modeli olduğunu gördüm. Derken bir tanıdığımda CB 125 E varmış onu kullanarak deneme şansım oldu. O da kullanım olarak güzeldi. Ancak Cb 125 e nin ayak marşı olmadığını farkettim. Bence motorda ayakla çalıştırma olmalıdır gibi bir kanıya kapıldım. O yüzden CB 125 E den vazgeçtim. YBR yi hiç kullanma şansım olmadı almadan evvel. Ama nedense görüntü olarak beni çok cezbediyordu.
  2. Merhaba;
    Kusura bakmayın iş nedeni ile forumu çok iyi takip edemiyorum. Bugün ancak mesajınızı gördüm. Elimden geldiğince tercihimin nedenini aktarmaya çalışayım.
    Daha önce motosiklet kullanmışlığım yoktu. <içimde hep hevesi vardı ama hep erteledim. Geçen yıldan itibaren bir motosiklet almaya karar vererek mart ayında motosikleti almaya karar verdim. ARaştırmalarım esnasında motosiklet kullanmaya başlayacakların en fazla 250 cc olan modelleri kullanarak başlamaları gerektiğini öğrendim. Ardından hangi motosiklet sorunda ise forumlarda geneş geçer kabul görmüş YBR 125 ya da honda cbf 150 ile başlama öngörüsünü farkettim. Çin malı motorlardan uzak durum diyorlardı. Her ne kadar başlangıçta daha ekonomik olsa da uzun dönem kullanımlarda Çin mallarının servis sıkıntısı yaşayabildiği , yedek parça problemleri olabildiği, malzeme kalitelerinin daha düşük olduğu gibi rpblemler olduğu dile getirilmişti.
Toplam ziyaretci mesajı: 2