Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
houlacaust Hakkinda

Temel Bilgiler

houlacaust Hakkinda
Yer:
Bursa
Motosikleti:
Mondial 150 Kt
Mesleği:
Bilgisayar
Kan Grubu:
B Rh+

İmza


Dünya Denen Şu Hanede Elbet Seni Biri Anlar...

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
92
Günlük Ortalama Mesajlar
0.02
Genel Bilgiler
Son girişi
14 Temmuz 2023 02:35
Üyelik
28 Eylül 2009
  1. 2. ELİ BİZİM HALKIMIZ ÖN YARGILI OLDUĞU İÇİN BİRAZ SOĞUK BAKABİLİR AMA MOTORDAN ANLAYAN ADAM HAVADA KAPAR. SENİN MOTORU NE AMAÇLA ALDIĞIN ÖNEMLİ BENİM İŞİMİ GÖRSÜN EVDEN İŞE GİDEYİM AMA PARAYA İHTİYACIM OLDUĞUNDADA HEMEN SATAYIM DİYORSAN HONDA YADA YAMAHA DERİM. AMA YOK ABİ BENİM İÇİN GÖSTERİŞ VE GÜÇ ÖNEMLİ PARÇA FİYATI ÖNEMLİ ALLAH KORUSUN DÜŞSEM MOTORU GÖZDEN ÇIKARMAM GEREKMESİN CEBİMİ YAKMADAN UZUN YILLAR BİNEYİM DİYORSAN APACHE TEK SEÇENEK. YANİ BU MOTORDAN DÜŞECEĞİNİDE HESAP EDECEKSİN SONUÇTA 2 TEKER. HONDA VE YAMAHANIN UÇUK PARÇA FİYATLARINDAN HABERİN VARDIR... BENİM İÇİN 2.EL ÖNEMLİ DEĞİL ALANYADA YAŞIYORUM BURDA NERDEYSE HİÇ KIŞ OLMUYOR KIŞIN BİLE HAVA HİÇ EKSİYE DÜŞMEZ BU YÜZDEN MOTOR ÇOK GÖZÜM KAPALI SATARIM :) ZATEN ALDIM ALALI NERDEN BAKSAN 10,,15 KİŞİ SORDU MOTORU :)

    SEN DÜŞÜN TAŞIN AMACINA UYGUN MOTORU AL UNUTMA HİÇBİRİ KÖTÜ DEĞİL
  2. selamun aleyküm. arkadaşlar konuşmanıza şahit oldum. bende bi apache sahibi olarak görüşlerimi bildirmek istedim. ben 4 ay yemedim içmedim bu motoru araştırdım.kartalizma ilede diğer apache kullanlarlada görüştüm fikirlerini aldım. bununla yetinmedim sahibinden.comda satılık apachelerin sahibini aradım niye satıyorsun motordan şikayetinmi var die. motor hakkında hemen hemen bütün internetteki bütün video ve yorumları tavaf ettim :) artık bu apache bende hastalık haline geldi. bir arkadaş dediki oğlum yunus niye bukadar pimpiriklisin motor sonuçta bu parayla alınıp satılır şeyler bukadar sıkma canını istiyorsan al bitane dene dedi. 2hafta kadar önce gittim birtane aldım. 2 haftadır biniyorum şuan 260 km de.ben daha önce yamaha ybr sürdüm 4 yıl boyunca. inan konforlu bir eşşekten inip arap atına binmiş gibiyim. altında motor olduğunu hissediyorsun, gazın tepkisini hissediyorsun. güç'ü kontrol etmeyi hissediyorsun.
  3. çok teşekkür ederm kardeşm :=) sence 2. eli nasıldır
  4. cbf e göre nasıl desem gidonla kullanıcı mesafesi kısa olunca hakimiyetin sende olduğunu düşünüyosun. cbf te öyle değil hareket mesafen kısıtlı gibi hantal gibi.
    sen windy s ile kıyaslıyosun ben cbf le kıyasladım. windys hakkında bilgim yok vibrasyon az mış herhalde. kötü değildir ama ikinciel ybr daha iyi olur bence ben öyle yapardım.
    rodajda olduğu için tam anlamıyla motoru deneyemedim. sonraları detaylı bilgi veririm.
    ama windy s le kıyaslanmaz bu motor, güç, dijital gösterge, arka stop led vs vs.
    ybr cbf ile kıyasla
    windy s sibop kapağı olamaz :))) şaka biyana düşüncene saygı duyarım.
    tvs sağlam grenajları olsun malzeme olsun.
    çok konuştum kafanı şişirdim.
    deneme şansın varsa dene öyle al. sağlıcakla kal.
  5. slm kardeşim sana açık ve net konuşayım, ben cbf150 düşünüyordum apache yi fazla tanımadığım için almayı düşünmüyordum. titreşim varmı yedek parça yaygınmı pahalımı gibi sorular oluştu kafamda.
    baktım bunlar ufak tefek şeyler almaya karar verdim.
    ilk bindiğimde titreşim kafama takıldı garip geldi (500km bakımında titreşim giderilir dedi servis elemanı).
    cbf e göre kıyaslıyorum ilk etapta emanet gibi duruyorum diye düşündüm sanki önden fırlayacak gibiydim. oturuş pozisyonu direksiyon tutuş şekli race gibi, koltuğu yolcu kısmına doğru yükseliyor.
    cbf e göre rahat gelmeyebilir titreşimi fazladır.
    pişman değilim niye dersen şekli şemali görüntüsü sesi gücü insanı tatmin ediyor. keyif veriyor indikten sonra tekrar binesin geliyor arkadaşta öyle diyor.
    elinin altında motor, hakimiyeti sende güven veriyor manevra kabiliyeti yüksek gibi geldi bana.
Toplam ziyaretci mesajı: 5

1 Arkadaş

Arkadaşlar gösterme 1 to 1 of 1