Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
93
Günlük Ortalama Mesajlar
0.02
Genel Bilgiler
Son girişi
13 Ekim 2016 16:12
Üyelik
29 Ocak 2009
  1. merhaba hakan abi, sizden bir konuda bilgi isteyecektim. Hafta sonu motoruma serviste ara yağ değişimi yaptırdım yalniz eve vardigimda bir kontrol edeyim dedim motor sogukken ve dik pozisyonda iken camda görünen kısım tam anlamı ile yağ ile doluydu, sonra motorun altan yağ boşaltma yerinden fazla olan yagi bosalttim. Motor dik pozisyonda ve yarim günlük soğutmanın üzerine yagi boşaltarak camda görünen yağ seviye çubukları arasında bıraktım yağın doluluk oranını. Sizce bu yaptığım işlem dogrumuydu? Ayrıca yagi boşalttıktan sonra sanki motor kısmında aşırı ısınma ve fan acama oluyor, önceki durumdan daha fazla. Bu arada servisin motora koyduğu yağ 10w 50 castrol. Bu konuda beni aydinlatirsan sevinirim hakan abi.
  2. Merhaba Hakan abi gordugum kadariyla yillarin motor kullanicisiniz. Tecrubenizle beni aydinlatirmisiniz? Sizce ben ne yapmaliyim biraz daha beklemelimiyim motoru almak icin yada almalimiyim bu arkadan gelen ses acaba herkeste var mi kronik bir sesmi cok ikilemde kaldim abi. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  3. S.a kardeş. seni rahatsız ediyorum ama ben pulsar almak istiyorum da. sizden nasıl bir motor olduğunu öğrenmek istiyorum ? rica etse möğrenebilirmiyim ?
  4. Öncelikle sağlıkla ve problemsizce askerliğinizi tamamlamanızı dilerim. Arkadaş olarak eklemenize sevindim, sağ olun. Gönlünüzdeki motosikletin umarım sahibi oursunuz. Antalya'da yaşıyorsanız Kasım sonuna kadar motosiklete binebilirsiniz. Önce hayırlısı ile bir gelin de gerisi kolay. Kalın sağlıcakla.
  5. Hakan bey şuanda igdirda askerdeyim son 100 gün gelince allah nasib ederse alicam sayfayi takip ediyrm . sizi arkads olarak ekledm antalya ya gelince bende bir adet alicam inş. 2 ekimde biticek kisin alirm fiyat biraz daha düşmüş olur.
Toplam ziyaretci mesajı: 5