Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
gorkem0707 Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
109
Günlük Ortalama Mesajlar
0.03
Genel Bilgiler
Son girişi
15 Kasım 2020 02:48
Üyelik
15 Mayıs 2012
  1. cbf elcik Cihandan temin edebilirsin...

    http://www.motosiklet.net/forum/memb...han-25002.html
  2. evet gördüm, fena ses çıkmamış aslında..bende düşünüyorum..kaça maloldu?
  3. En son gittigmde motorumun bilyeleri degisti krank vs ve motor u daha da rezil etti sonraki 2 hafta boyunca gittim yanina bu motor gitmiyr diye beni 2 hfta oyaladi bide 270 lira verdigim parasida cabasi sonra baska ustaya goturdum ve motorumun icinden tiner parcalari bile cikmis adam gbi bakti motor masallah suan on numara o adama makinayi goturmem artik parcami alir ustama giderim.
  4. servise bütün parçalar gelmiş bilgin olsun ;)
  5. Selam dostum. Bugün akşam uğradım servise parçalar gelmiş koli ile duruyordu ne gelmiş ne gelmemiş bilmiyorum usta yoktu dükkanda. Yarın sabah gidip bakımını yaptıracağım. Haber veririm sana hava filtresi geldiyse . Sen neden bu kadar şikayetçisin ki servisten ben daha önce de 1 kere götürdüm usta heryeri açtı temizledi filan memnun kalmıştım.
  6. Can motor u biliyorum dostum fakat adama motorun aynasini bile yaptirmam rezil etmisti motorumu ben parcalari alirsam eski sanayiye gidicem atak motorda yaptiriyrm tum islemlerimi numaram 0 544 682 02 11 istersen bugun gideriz . Tekerleri sadece netden alabilirsin ant.da hicbisi yok valla!
  7. Aleykümselam. Ön 3,00/17 arka 3,50/18 alacağım metzeller ama dediğim gibi antalyada yok internetten baktım tekrar ikisi 240 tl civarı denk geliyor. Yarın arayıp soracağım stoklarında varsa getirteceğim artık lastikler önemli . Sen antalya merkezdesin değil mi ? Yeni servisi biliyormusun can motor diye biryer
Toplam ziyaretci mesajı: 7

3 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 3 of 3