Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
1.639
Günlük Ortalama Mesajlar
0.25
Genel Bilgiler
Son girişi
01 Ocak 2019 00:08
Üyelik
09 Haziran 2006
  1. Nasılsınız bayım! :)
  2. Ermeniler zaten devlet kurdu? Hatta tam doğumuzda yer alıyor, adı da Ermenistan. Hani Azerbaycan'la savaştılar 1990'ların başında, başkentleri Erivan.

    Ermeniler 1918'de ilk devletlerini kurdular, o devlet 1921'de Sovyetler Birliği tarafından ele geçirildi. Sonra 1989-1991 döneminde SSCB dağılırken bugünkü Ermenistan kuruldu.

    Tarih tartışıyoruz ama senin hangi konudan bahsettiğini anlayamadım hala.
  3. Asıl "Ermenilerle savaşmadık" dersek hainlik etmiş oluruz, Ermenilere savaşıp Erzurum, Kars bölgesindeki Türkleri koruyan ve bu savaşta şehit düşenlere büyük saygısızlık etmiş oluruz. Neden vatanı uğruna düşmanla savaşanı anmak hainlik olsun??? 1915'deki olaylarla 1920'deki savaşı karıştırma. 1915'te Osmanlı tebaası Ermenilere karşı yapılan tehcir ile 1920'de kendi bağımsız ülkesinde yaşayan Ermenilerin Türkiye'ye saldırması arasında bağ yok ki!
  4. Gürcülerle savaşmadık, ancak Ermenilerle doğu cephesinde savaştık. Bu savaşı yapan ordu, Osmanlı Ordusu'nun bir birliği olmasına rağmen emirlerini Ankara Hükümeti'nden alıyordu. Türkiye Cumhuriyeti de Ankara Hükümeti'nin devamıdır. Çoğu tarihçi bu savaşın (henüz adı konulmamış) Türkiye ile Ermenistan arasında olduğunu belirtiyor, bu savaşa (daha doğrusu çatışmalara) Osmanlı Devleti-Ermenistan savaşı demek mümkün değil.
  5. hehe:) neden olmasınnn
  6. sevgili arkadaşım sanırım yanlış anlamışım seni
    önceki yazdıklarınıda okumamıştım
    şuanki duygunu bilirim çünkü benimde başıma birçok kez geldi
    yanlış anlaşılma yüzünden bulunduğum itaam dan dolayı özürdilerim
    forumu filan bırakma benim yüzümden sonuçta yanlış anlaşılma oldu üzgünüm
    .tekerin düz bassın
  7. Merhaba Deniz konuyu kaçırmışım yoksa daha önce bot konusunda cevap verirdim diyeceğim ama gerek kalmadı en iyisini seçmişsin.

    2 yıldır vortice kullanıyorum. Ben alırken yedek taban ve kilit-sicim yoktu. Madem aldın onlardan da iste dieceğim yine yoktur. Ben de telaşına webde baktım bol miktarda var. Dikkat etmen gerekn vertigo gibi 2.plana düşen mal olduğunda derhal sarfiyatları yedekle. (taban sicim vs.)

    Ben kullanımda çok rahat ettim. Kırmızı siyah kullanıyorum. Tabanı terlik gibidir. Islak havada su geçiri ama rahatsız etmez. Zaten ıslak havada senin kuzu dışarıda gezmemeli :)

    Uzun süre yürüyebilir, oturabilirsin. Sıcak havada çok oturursan şişer ayaklar. O yüzden ben gazete rica eder çıkarır ayakları üzerine koyarım. Vortice de dinlenmiş olur. Nike adidas vs termal futbolcu çorabı kesinlikle kullan, ikiniz de rahat edersiniz. Üstte e-squad altıan da çok iyi gidiyor.

    Güle güle kullan
  8. SA. ARKADAŞIM BEN KAYA İSMİNİZ DENİZ GALİBA MP3 FOTOLARI GÖRDÜM GALİBA KULLANIYORSUN BENDE ALMAK İSTEDİM AMA BAZI TERDÜTLERLE ALAMADIM NASIL BİR MOTOR BAKIM PARÇA SIKINTISI VARMI TAVSİYE EDERMİSİN 2 SENE ÖNCE KAZA GEÇİRDİĞİM İÇİN SAG AYAGIM KISALDI VE GÜÇSÜZLEŞTİ YAŞDA 55 AYAGIMA AGIR GELMEYECEK BU MOTORLARDAN DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYE EDER VE SATARSAN MP3 NE TALİBİM

    YENİ MAKİNAN HARİKA ALLAH KÖTÜ NAZARDAN SAKLASIN SAGLIKLA KEYFLE SIKILINCAYA KADAR KULLANASIN TELİM 05322124353 ARARSAN MEMNUN OLURUM
  9. SA. ARKADAŞIM BEN KAYA İSMİNİZ DENİZ GALİBA MP3 FOTOLARI GÖRDÜM GALİBA KULLANIYORSUN BENDE ALMAK İSTEDİM AMA BAZI TERDÜTLERLE ALAMADIM NASIL BİR MOTOR BAKIM PARÇA SIKINTISI VARMI TAVSİYE EDERMİSİN 2 SENE ÖNCE KAZA GEÇİRDİĞİM İÇİN SAG AYAGIM KISALDI VE GÜÇSÜZLEŞTİ YAŞDA 55 AYAGIMA AGIR GELMEYECEK BU MOTORLARDAN DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYE EDER VE SATARSAN MP3 NE TALİBİM

    YENİ MAKİNAN HARİKA ALLAH KÖTÜ NAZARDAN SAKLASIN SAGLIKLA KEYFLE SIKILINCAYA KADAR KULLANASIN TELİM 05322124353 ARARSAN MEMNUN OLURUM
Toplam ziyaretci mesajı: 29
3. sayfa BirinciBirinci 123