Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
gky Hakkinda

Temel Bilgiler

gky Hakkinda
Kan Grubu:
A Rh+

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
147
Günlük Ortalama Mesajlar
0.03
Genel Bilgiler
Son girişi
28 Şubat 2023 09:06
Üyelik
10 Mayıs 2011
  1. Yolda motosikletle ilgili olarak karşılaştığınız bir problem oldu mu? Tavsiye edeceğiniz noktalar var mıdır?

    Sizin ve yolcunuzun konforu konusunda ne gibi önlemler aldınız? Ne gibi sorunlar oldu? Yolcunuzdan ne gibi şikayetler aldınız?

    Siz ve yolcunuz koruma için hangi ekipmanları kullandınız? Memnuniyetiniz, terleme-üşüme vs ne durumda oldu? (Aynı tarihlerde çıkmayı düşünüyoruz)

    İntercom olayını nasıl halletiniz? İntercom var mıydı yoksa haykırma yoluyla mı haberleştiniz? Bu konuda tavsiyeniz nedir?

    "Kalkışmayın" der misiniz? Tecrübem her ne kadar engin olmasa da vardır fakat yolculu uzun yol için karşıma yeni çıkabilecek sorunlar hakkında çok fazla bilgim yok gördüğünüz üzere.

    Şimdiden teşekkürler.

    Bu arada çok çok tebrikler, özene özene okudum ve albümü takip ettim :)
  2. Sevgili gky üstat,

    Sorularımla sizi darlayacağım, hiçbirine cevap vermeseniz bile herhangi bir problem yok, kırılmam, darılmam.

    Eşinizle yaptığınız 3000 km'lik turun hemen hemen birebir aynısını yapmayı düşünüyorum. Motosikletim Aynı, Pulsar 200 NS, sanırım siz şimdi motorunuzu değiştirmişsiniz fakat benim sorularım ağırlıklı olarak pulsar üzerine olacak.

    Eşimle beraber 5-6 senedir her yaz çadır kampı yapıyoruz, minimum eşya, maksimum fayda kısmına yeterince hakim olduğumuzu düşünüyorum, öncelikle bu bilgiyi vereyim.

    Benim turum Ankara çıkış ve dönüşlü olacak, ilk durak İzmir, oradan güneye doğru seyretmeyi düşünüyorum, Mersin'de son bulacak ve Ankara'ya dönüş yapacağız.

    Motosikletinizdeki yan çantaları çok beğendim, hacim ve kullanışlılık açısından güzel duruyor. bende 45 litrelik topcase var fakat yan çanta demirleri ve yan çantalarım yok. Sizin kullandığınız demirlerin ve çantanın marka-modelini merak ediyorum.
  3. mesajını görmedim kusura bakma ben yola kesin çıkacagım ancak dönüş 15 gün sonra olacak akdeniz ve ege turuna çıkıcam nişanlımla ben antalya dan başlıcam nişanlım uçakla gelecek antalyaya ben tek gidecem burda
  4. selam.. kardeşim duruma göre ayın 2 sindede yola çıkabiliriz.. sen kesin gelirmisin 2 sinde çıksak yola
Toplam ziyaretci mesajı: 4

4 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 4 of 4