Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
gerbiş Hakkinda

Temel Bilgiler

gerbiş Hakkinda
Yer:
MERSİN SİLİFKE
Motosikleti:
Rx3i EVO 2016 TURUNCU
Mesleği:
Öğretmen
Kan Grubu:
A Rh+
Ad Soyad:
MUSTAFA GERBİŞ

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
60
Günlük Ortalama Mesajlar
0.01
Genel Bilgiler
Son girişi
05 Temmuz 2018 14:43
Üyelik
14 Ağustos 2012
  1. Merhabalar,
    Çantalar Armode marka ama model numarasını tam hatırlayamıyorum. Silifke'deki Honda bayisinin sahibi olan arkadaşım Konya'dan getirtmişti. AR750 olablir.
    Kullanış olarak çok rahatlar. Yalnız çantaları alırsanız eğer kilit bölümlerinin arkalarında kilidi sabitleyen bir vida var sık sık gevşiyor. Hatta bir defa gevşeyip düştü onun yerine anahtar göbeği bulmak için saatlerce dolaşıp durdum.
    Bunun dışında içine su almıyor. ve evet bence gayet kullanışlılar. Ancak çantaları monte ederken yan taraklarına amortisörlere değmemesi için birer aparat yaptırmayı unutmayın. bu çok önemli yok çanta kısa zamanda aşınıp kırılabilir.
    Arka çantadaki sırtlık bölümü ise ardcınız varsa inanılmaz kullaşlı. ben eşimden biliyorum uzun yolda çok rahat ediyor.
    Şimdiden hayırlı olsun. Umarım bir faydam dokunmuştur.
  2. Kullanılan çantaları toplam 225 tl'ye aldım (6 taksit) işçilik vs masrafları arka bağlantı demiri dahil (Seyhan 250 modelin arka sisybar demiri modifiye edildi) 30 TL tuttu (Buna yan çantaların amortisörlere çarpmasını engelleyecek yan demir aparatların yapılması dahil. )
    merhaba mustafa bey..
    eski bir paylaşımınızda yan çantaların fotoğrafını yayınlamıssınız , bende sizin taktırdığınız çantalara benzer bir çanta arıyordum .Kullanışlı olup olmadıgı hakkında bilgi verirseniz ve almak istersem nereden alabileceğim konusunda yardımcı olabılırsenız memnun olurum
    ben istanbuldayım eger internetten veya telefonla sipariş vermem gerekecek olursa ürünün markası ve ya kod numarası lazım olacak
    şimdiden teşekkür ederim
  3. Açıkçası içimi rahatlattın Levent. Bence de karakteristik bir özellik gibi görünüyor. senin de ilgin için teşekkür ederim. görüşmek üzere
  4. Hocam günaydın.aksam mesajini aldım ama şimdi yazabiliyorum ancak,bağlantım cok kötüydü.cok teşekkür ederim ilgine.Sorunuma gelirsek;cok ayrıntılı sekilde kontrol edilip üzerinde uğrasilan motorumda maalesef hiç bir arıza bulunamadi.en kötü arıza bulunamayanmis hakikaten.bundan sonraki asama motoru fabrikaya gondermemdi incelenmek üzere,ama zaten fabrikadaki test cihazları gittiğim servisin elindeydi Pazartesi'ye kadar,yani sadece söküp takarak deneyerek çözülmeye calisilabilir o da senin mesajini gördükten sonra gereksiz geldi çünkü sanıyorum bizim serinin de karekter özelliği bu olacak:)
    Neden bukadar uzun yazdım;belli ki sen de meraklı pimpiriklisin,gidip birileriyle konuşup kafanı karıştırma diye yazdım(benim kafami karistiran motoru karalayan cok olmustu)motorun gayet iyi durumda emin ol,yalnızca bu seride yeni model beyin var o da boyle biraz dengesizlik yapıyor.hatta enjeksiyonlu harley ve diğer racing modelleri anlattılar oturup şükrettim sen de cok karıştırma kafanı derim..
Toplam ziyaretci mesajı: 4