Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
16
Günlük Ortalama Mesajlar
0.00
Genel Bilgiler
Son girişi
30 Eylül 2013 01:54
Üyelik
03 Ocak 2013
  1. Abi teşekkür ederim. Facebook'u çok sık kullanmıyorum ama ilk fırsatta ekleyeceğim. Yaşamayı seven birisi olduğunuz çok belli, yeri geldiğinde bir kahvehanede bile uzanıp geceyi geçirecek ruha sahip çok az insan var. İnşaallah kısmet olursa ben de gezilere dahil olmak isterim. Güneşi gördüğüm her fırsatta çıkıp biraz turluyorum. Sıkca antreman yapmak benim gibi motosiklet tutkunu olup yeni başlayanları sezona hazırlayacaktır. Tekrar görüşmek üzere herşey gönlünce olsun abi.
  2. Sevgili genç arkadaşım bende seninle tanışmaktan çok memnun olurum , facebook a giriyorsanız " Ali Erhan Yıldırım" olarak eklerseniz ve arkadaşlık gönderirseniz burdanda görüşebiliriz küçük gezi fotolarını görürsünüz Aynı zamanda " google da görseller i tıklayıp motokurt yazar tıklarsanız diğer gezi fotolarınıda görürsünüz benim cep 0555 669 04 04 telefonlada tanışırız. Allah nasip ederse havalar ısınır ısınmaz hatay a kadar bir akdeniz turu yapacağım bakarsınız mümkün olursa beraberde yapabiliriz .. Görüşmek üzere herşey gönlünce olsun sevgili genç kardeşim..
  3. Sevgili genç arkadaşım bende seninle tanışmaktan çok memnun olurum , facebook a giriyorsanız " Ali Erhan Yıldırım" olarak eklerseniz ve arkadaşlık gönderirseniz burdanda görüşebiliriz küçük gezi fotolarını görürsünüz Aynı zamanda " google da görseller i tıklayıp motokurt yazar tıklarsanız diğer gezi fotolarınıda görürsünüz benim cep 0555 669 04 04 telefonlada tanışırız. Allah nasip ederse havalar ısınır ısınmaz hatay a kadar bir akdeniz turu yapacağım bakarsınız mümkün olursa beraberde yapabiliriz .. Görüşmek üzere herşey gönlünce olsun sevgili genç kardeşim..
Toplam ziyaretci mesajı: 3

2 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 2 of 2