Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
ferruh Hakkinda

Temel Bilgiler

ferruh Hakkinda
Yer:
İZMİR
Motosikleti:
TVS Apache rtr 150
Kan Grubu:
A Rh+
Ad Soyad:
Ferruh AYIK

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
50
Günlük Ortalama Mesajlar
0.01
Genel Bilgiler
Son girişi
30 Mayıs 2013 15:58
Üyelik
03 Haziran 2012
  1. kardeşim çok gçmiş olsun
  2. Dogru diyosun bide onlari sokeyim bari ama niye boyle yapiyo anlamadm subap ayari kotuyse motor titresimli calisirmi acaba ?
  3. bi yardımım olmadıki kardeşim sende sağol. Bak bide deponun uzatma karenajları varya onları sök bide öyle çalıştır. çünkü o plastik olduğu için zırıltı yapıyor olabilir
  4. ve aleyküm selam kardeşim.
    Evet o zırıltı bendede vardı azaltmadım tam kestim şuan tık ses yok Allah aşükür.
    Ben işi uzun yoldan yaptım sana kısa ve basit bi yol anlatayım, benim motorda zırıltı ayaklıktan geliyordu bi baktım pim gevşek. Pimin altında pim çıkmasın diye çelik tel takıp bükmüşler oda gaz verdikce sızlıyordu. O teli söktüm ve deliği biraz büyüttüm. Sanayiden en ince civata ve somun aldım ve araya koymak için pul.
    Pulu koydum civatayı takıp somunuda üzerine koyduktan sonra civatayı ıyıce sıktım. şuan devir 9000 in üstünde bile zırılmı kalmadı :)
    buğün düşündüm daha kolay yolunu buldum. O pimin aynı kalınlığnda civata alsam ve somun alsam, eskisini söküp direk yeni civata ve somunu taksam aynı şeyi yapmış olacaktım :) sen uğraşma aynı kalınlıkta civata ve ona göre somun ve pul al. Değiştir tamamdır.
    Ama tabi ses eğer ordan geliyorsa...
  5. zor kardeşim ya sağ ol yine de.
  6. ben kemalpaşadayım çok terz evler ama bu tarafa işin düşerse beklerim.
  7. Bana uyar bu arada ne iş yapiyosun
  8. Dediğim gibi inş. Kpss'den sonra haftasonu etkinlikler olur, katılır muhabbet ederiz. Eyw
  9. Ben geçen sene Mayıs sonu Balıkesir Bandırma'da Özkaban Motor'dan aldım. Arkadaşımla 2 motor aldık geldik, o zamanlar İZMİR'de 2011 model motor bir elin parmaklarını geçmiyordu.
    O servisteki ustalarla kişisel problemim yok, fakat adamlara aşırı iş vermişler ve kaldıramıyorlar. Haliyle yalan söylemek durumunda kalıyorlar.
    Ben 10 gün evvelden randevu alıp gitmeme rağmen bugün git yarın gel muhabbeti yaptılar. İşimi gördürene kadar akla karayı seçtim. Bi daha mı, aman aman...
    Manisa Merkez'de Hasan Usta var, en son oraya götürdüm. Çok memnun kaldım. Hakikaten iyi bir usta, emeğinin karşılığını da alıyor ama.
    Hafta içi iş, hafta sonu da KPSS hazırlıkları derken bu aralar kendime vakit ayıramıyorum açıkçası. Örgütlenelim tabi, ben bu söylediğini 1 senedir söylüyorum ama
    pek elle tutulur birşey yok ortalıkta. Anlayacağın millet işini halledene kadar... Sonra herkes kendi başının çaresine baksın anlayışında...
Toplam ziyaretci mesajı: 9

4 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 4 of 4