Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
fazil Hakkinda

Temel Bilgiler

fazil Hakkinda
Yer:
kadıkoy
Motosikleti:
xv250 / fz6

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
1.314
Günlük Ortalama Mesajlar
0.36
Genel Bilgiler
Son girişi
Bugün 09:24
Üyelik
28 Mart 2014
  1. Fazıl Bey merhaba ,Konjektör konusunda yazılarınızı okudum ben de benelli tnt 25 kullanıcısıyım .Konjektörüm ikinciye arıza yaptı .Forumda bu konuda çok insan sizden bahsediyor.Sanel marka konjektör önermişsiniz . 250 cc benelli motora uyum sağlar mı ? Paylaştığınız bağlantı şemasına baktım yeşil kablo için Sinyalin sigortasından kablo çekilecek yazıyor. (Anlayamadım) acaba elinizde bir fotoğraf varsa paylaşabilir misiniz. (Telefonunuz olsaydı müsait bir zamanda rahatsız ederdim.)Kısacası bu sanel konjektörü alsam motorumda uygulayabilr miyim .Bir de uyum sağlar mı bu nu soracağım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Selamlar.
  2. fazil hocam selamlar.sizinle fazer konusunda iletişim kurmak istiyorum.musait zamaninizda 0532 660 19 63 numaram dönerseniz sevinirim.sevgiler zafer
  3. Merhaba sanel baglanti semasini tekrar atabilirmisiniz hyosung gv250 2013 model icin uygunmudur acaba tesekkurler
  4. Sanel Bağlantısini linkteki resimde gorebilirisiniz.

    https://hizliresim.com/rOYvzN
  5. Merhaba, iyi akşamlar. Konu başlığı altına da yorum yazdım. Ama gördüm ki burdan da yazılıyor muş. Sanel 685 aldım fakat nasıl takılacağını bilmiyorum. Tamirci uç sayısının farklı olduğunu söyledi. Sizin soketin bir fotoğrafı olursa ordan bakarak takabilirim. Zahmet olmazsa atabilir misiniz ?
  6. Fazıl Bey Merhabalar, xv250 motorunuzu satmayı düşünürseniz özel mesajdan telefon numaranızı verebilir misiniz lütfen?
  7. merhaba fazıl bey...
    ismim abdurrahman fazer kilometre saati ile ilgili bir sorum olacaktı...Tel numaram 0505 561 8165 size zahmet dönerseniz sevinirim.
    saygılarımla
  8. Merhabalar, ben de virago 250 sahibi olmak istiyorum ve sizin viragonuzu gördükten sonra viragoya olan sevgim bi kat daha arttı.
    Eğer motorunuzu satıcak olsaydınız kaç liraya satardınız çok merak ediyorum. İyi günler :)
  9. O fiyata ancak Cin'li taklit olanlarindan bulunabilir sanirim, ya ad epey kotu durumda olan bir tane bulunabilir belki. Bence biraz para biriktirip 7-8 ibin verilebilirse deger bu motorlar icin.
  10. Selamlar virago xv250 sahibisiniz sanırım
    Bu motorun fiyatları çok değişken 5000 e güzelide var 8000e beş binlikten kötüsüde
    Yaz itibari ile bobber yapmak istiyorum ve bu motoru tercih edicem makinası ve şasisi sağlam kozmetiği kötü bir motoru 2500 3500 aralığında bulabilirmiyim
Toplam ziyaretci mesajı: 10

12 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 12
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu