Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
farcob Hakkinda

Temel Bilgiler

Doğum Günü
02 Şubat 1960 (64)
farcob Hakkinda
Yer:
maltepe istanbul
Motosikleti:
honda cbf 150
Mesleği:
reklamcılık
Kan Grubu:
A Rh+
İletişim:
05357477284 scalareklam@hotmail.com
Ad Soyad:
Faruk COBUTOĞLU

İletişim


Mesajlaşma & Chat

farcob adlı üyeye ulaşmak için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
798
Günlük Ortalama Mesajlar
0.15
Genel Bilgiler
Son girişi
01 Ağustos 2016 23:17
Üyelik
25 Mayıs 2009
  1. bunu savaş ustaya sor. topiğin başlarında telefonu var.
  2. S.a bende honda cgl lemi 200 cc yapmak istiyom bunlar kaca patlar
  3. faruk abi merhaba sana birşey sormak istiyorum foruma yazdım ama ilgilenen olmadı cbf 150 motorum var yokuş çıkarken mesela 4. vites 60 km/h hızda yani düşük devir blokta bir tıkırtı şıkırtı tarzı ses geliyor normal olmayan bir ses düzde veya inişte yok bu ses biraz araştırdım forumlarda birkaç kişininde başına gelmiş senin başına geldi mi neden olabilir cevabın için çok teşekkürler.
  4. gecmis olsun, tesekkur ederim ilginiz icin, o hapi bende kullaniyorum ama son 10 senedir artik etki gostermiyor, gunde 8-10 adede kadar almama ragmen ayni, bazen 40 gun yataktan donememek dahil kimildayamiyorum, benim hastaligim maalesef dogustan ve bu cok ender oldugu icin ve doktorlar da asla tespit edemedikleri icin cok fazla ilerledi, yillardir doktorlara gut dememe ragmen yok diye doktorluk yemini etmisler galiba, benim ayak basparmagim,bileklerim, dirseklerim, el parmaklarim, kalcam dahil tum vucutta yayilmis, son asama zaten gogus ve kalca kismi ve bende mevcut maalesef. agri kesiciler ilaclar fayda etmiyor, igne vurulunca rahatlatiyor ama yan etkisi cok fazlaymis, bu arada Turkiyede doktorlar tavuk onerdi ama asil en buyuk dusmani beyaz et gutun, mumkun oldugu kadar kereviz ve kiraz, umarim en kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz.
  5. senin canın sağ olsun faruk abi :) yalnız sana külfiyeti olupta bana bir şey söylemiyorsan günahı boynuna olsun abim bu kış bayağı işe yarayacaklar çok çok teşekkür ederim ellerine sağlık .
  6. birkaç iş gelse bile sizi tatmin etmez. anahtar kelimeleriniz de google'da 1. sayfa ilk 3 sıraya yükselmelisiniz, seo çalışması yaptırarak. karbon desen kaplamalı
    el koruma, yaptım, parmak ısıtıcı yaptım, topcase yaptım, tek bir kişi aramadı...
  7. Merhaba Faruk bey.
    Site ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor, bilgiler ve görseller düzenleme aşamasında, ama görsel olarak yapılan çalısmalardan oldukça fotograf var siz fotoların üzerlerine tıklayarak acabilirsiniz ayrıca foto gaeleride bircok fotoda mevcut. Uyarınız için tesekkur ederım. MT den neden iş gelmez dediğinizi anlayamadım :)
  8. Merhaba Faruk bey.
    Site ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor, bilgiler ve görseller düzenleme aşamasında, ama görsel olarak yapılan çalısmalardan oldukça fotograf var siz fotoların üzerlerine tıklayarak acabilirsiniz ayrıca foto gaeleride bircok fotoda mevcut. Uyarınız için tesekkur ederım.
  9. abi inşallah beklerim.anneyede tekrar acil şifalar dilerim
    yapabileceğim birşey olursa lütfen çekinmeden ara
  10. Teşekkürler Faruk abi. Eğer kısmet olur da gelebilirsem Maltepe'de görüşürüz.
Toplam ziyaretci mesajı: 18
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

6 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 6 of 6