Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
ercan_wrc Hakkinda

Temel Bilgiler

ercan_wrc Hakkinda
Motosikleti:
Keeway Superlight 150

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
124
Günlük Ortalama Mesajlar
0.03
Genel Bilgiler
Son girişi
02 Mayıs 2017 19:26
Üyelik
06 Kasım 2012
  1. Buraya mı yazayım ozaman? belki hatırlarsın bi keeway vardı motoru yağ yakan onu söküp kendim yapmıştım bayağı uğreşmıştım.
  2. Hoş geldiniz. İyiyim. Buraya yazdığınız mesajlardan haberim olmuyor. Benim sayfama veya özel mesaja yazmanız gerekiyor haberim olabilmesi için.
  3. Merhaba ercan abi daha ilk motorumu almadim ama alirsam motoru birazw ogrendikten sonra satip keeway 150 almayi dusunuyorum ankara trafiginde nasildir bu motor ve yedek parça filan sıkıntı oluyor mu
  4. hocam selamlar nasılsın? hala mondial duruyor mu? hatırlıyorsan geçen sene aklımda CB 125 vardı sana soruyordum. kısmet bu seneyeymiş keeway aldım superlight 150.
    aslında müsait olduğunda bi yüz yüzede görüşmek isterim. kal sağlıcakla
  5. CB bence abartı iyi bi motor değil ama kötü de değil ancak bazı saçma eksikleri var devir göstergesi ayak marşı, far açma/kapama anahtarı gibi. Motorlarımı apartmanın garajında tutuyorum gittiğim yerlerde park etmek konusunda içim pek rahat etmiyor doğrusu o yüzden gezip eve dönüyorum. Ankarada şehiriçi trafik çok deli akıyo ve sürücüler motorlara pek dikkat etmiyo, idare etmeye çalışıyoruz zaten genelde şehirdışına veya köy yollarına gidiyorum gezmeye.
  6. :) anladım hocam. peki ankarada pek yaygın değil bu motor işi ne biliyim bir antalyada istanbulda herkeste var burada pek yok.( kuryeciler dışında ) almak ile almamak arasında kararsız kalıyorum sen nasıl saklıyorsun mesela motorunu? yada sıkıntı oluyormu gittiğin yerlerde park sırasında yada şehir içi kullanımda
  7. Bende CB125 yok Mondial 150MX var.
Toplam ziyaretci mesajı: 7

1 Arkadaş

Arkadaşlar gösterme 1 to 1 of 1