Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
eralpt Hakkinda

Temel Bilgiler

eralpt Hakkinda
Yer:
Istanbul
Motosikleti:
Motosiklet, kamp, bilgisayar
Mesleği:
Egitmen

İmza


Eralp TEREM
motogiyim.com
motoregitim.com

İletişim


Mesajlaşma & Chat

eralpt adlı üyeye ulaşmak için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
302
Günlük Ortalama Mesajlar
0.04
Genel Bilgiler
Son girişi
21 Temmuz 2013 17:18
Üyelik
09 Kasım 2004
  1. Sa Alp Ağabey. Sizin önceden Yamaha yb 100 kullandığınızi forum da gördüm. Bende eski de olsa size o motorun nasıl olduğunu sormak istiyorum. Hoşunuza giden ve gitmeyen bir kaç bilgi verirseniz beni sevindirirsiniz. Bende YB100 almak istiyorum ve bir tanesine musteri olacağım. Yardım ederseniz çok büyük bir iyilik yaparsınız. Teşekkür ediyorum.
  2. Merhaba Eralp Bey. Ben bir şey soracaktım.Yamaha YB100 almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Nasıl motor + ları - eksileri neler? Kısaca anlatır mısınız? Simdiden Teşekkürler
  3. eralp bey merhaba;
    cb 125 e ile ilgil itest yazınızı okuduk. motoru almaya karar verdik. ancak yazıların devamında foruma girmediğinizi ve değerli yorumlarınızı görememekten şikayetçi olmaya başladık. akabinde forum daki arkadaşlardan biri "eralp hoca motorunu satılığa çıkarttı" dedi. naçizane rica ertsem biz bu motoru almayalım mı hocam?siz nasıl bir arıza veya eksiliklik evya memnuniyetsizlik gördünüz ki satılığa çıkarttınız? ybr mi bakalım? veya apache mi?
    değerli yorumunuzu paylaşırsanız çok sevinirim.
    doğan avcı
    d.avci@demiralnakliyat.com.tr
    0533 307 28 13
  4. merhaba rica etsem motorsiklet konusunda rodaj ı ayrıntılı bir bicimde acıklayabılırmısınız ? rodajda yapılması veya yapılmaması gereken unsurlar nelerdır ? mesela motorsiklet kullanılmaya baslandıgı gıbı hız yapılmalımıdır ?
  5. Merhaba eralpt bey, ben QM 250 cc Ramzey kullanıcısıyım. Daha çok yeniyim. Motorun vibrasyonunu azaltabilecek veya kesebileck formülün sizde olduğunu söylediler. Lütfen yardım.
  6. merhaba ben bir acemi olarak sizden ricam(Kanuni Windy S 125 ) modelinin 2012 modelini test edebilirmisiniz yada eden birisinden bilgi alıp paylaşırmısnız
    teset yapılmış ama sanırım 2006 da bunca yıl uretimi surdugune gore tututaln bir motor oldugunu düşünüyorum
  7. merhaba ben bir acemi olarak sizden ricam(Kanuni Windy S 125 ) modelinin 2012 modelini test edebilirmisiniz yada eden birisinden bilgi alıp paylaşırmısnız
    teset yapılmış ama sanırım 2006 da bunca yıl uretimi surdugune gore tututaln bir motor oldugunu düşünüyorum
  8. ön 17-18 inch genişlik max120 lastik bulunur mu 2.el olabilir
    soft

    mustanoglu@gmail.com
  9. merhaba ...motorun kol cıkarması ne demek acaba ?
  10. Eralp abi honda cb125'i önerir misin? Devir saati falan yok diyorlar çok yağ yakar diyorlar ybr ve cb125 in arasında kaldım cb125 ucuz olduğu için çok kafamı kurcalıyor sence ne yapayım alsam memnun olur muyum masraf çıkarmasın başıma ?
Toplam ziyaretci mesajı: 13
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

6 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 6 of 6