Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
durmazzz Hakkinda

Temel Bilgiler

Yaş
43
durmazzz Hakkinda
Yer:
ankara
Motosikleti:
honda cbr 250
Kan Grubu:
O Rh+

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
233
Günlük Ortalama Mesajlar
0.05
Fotoğraflar
Toplam Albüm
1
Toplam Resim
2
Genel Bilgiler
Son girişi
16 Mayıs 2015 14:31
Üyelik
08 Ağustos 2012
  1. Hocam merhaba 2012 de motosiklet de üşüme ile ilgili bir yazı yazmışsınız da çözüm yolu buldunuz mu acaba :)
  2. ayrıca boşanmış bir kadının ve hatta çocuğu olan boşanmış bir kadının aileniz üzerindeki etkisi de olacaktır bunu asla göz ardı etmeyin. ayrıca boşanan kadın çocuğundan dolayı önceki eşi ile de muhatap olmak zorundadır ki bu çocuk için önemlidir.
    evlenmek başlı başına bir değişim ve stres oluşturan bir durumken boşanmış ve çocuklu bir kadın bu durumu üçe beşe katlayacaktır. kendinize sormanız gereken sevip sevmediğiniz değil bu durum karşısında ne kadar ayakta durabileceğiniz ve kabullenebileceğiniz olmalıdır.hakkınızda hayırlısı olsun. bunları özelden yazmamın sebebi diğer arkadaşlarla polemiğe girmek istememden dolayıdır. mesleğimi de bilmezler fakat şuna emin olun bu konularda yeterince yetkinliğim var.
  3. sevgili kardeşim foruma duyduğun güven ve samimiyetin dışında yakın çevrende bu konuyu konuşamadığın da açıkça belli oluyor. lakin yine de forumda olur olmaz yazılanlar ya da yazılacaklar kafanı daha da karıştıracak hatta kızdıracaktır bile. fakat bazı konulara dikkatini çekmek istiyorum. evlenmiş ve boşanmış kadının hem sosyal hem de psikolojik sorunları vardır çünkü boşanma ve öncesinde yaşananlar travmatik bir etki bırakır ve bu etki kolay kolay aşılamaz. sonrasında da bir erkekle tanıştığında karşılıklı olarak duygusal açlık giderilmeye çalışır. böyle bir durumda da karşılıklı olarak iyi anlaşıldığı ve birbirleri için yaratılmış oldukları düşüncesi ortaya çıkar ki bu durum gerçekte böyle değildir.
  4. mrb yarın için saat 2 uygunmudur katılımızında bir sorun varmı
Toplam ziyaretci mesajı: 4

4 Arkadaşlar

  1. bagımlı
  2. busel Çevrimdışı

    Forumdan Uzaklaştırıldı

    • busel - AİM üzeri Mesaj gönder
    • busel - YAHOO üzeri Mesaj gönder
    • busel isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
    busel
  3. RuzgarSA
  4. wolrath
Arkadaşlar gösterme 1 to 4 of 4