Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
dolphin_star Hakkinda

Temel Bilgiler

dolphin_star Hakkinda
Biyografi:
çok para haramsız, çok laf yalansız olmaz.. YUNUS EMRE
Yer:
antalya
Motosikleti:
honda cg 125 kırmızı
Mesleği:
MUHASEBE
Kan Grubu:
O Rh+
İletişim:
dolphin_star_007@hotmail.com
Ad Soyad:
YUNUS YILDIZ

İmza


motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
503
Günlük Ortalama Mesajlar
0.11
Fotoğraflar
Toplam Albüm
7
Toplam Resim
20
Genel Bilgiler
Son girişi
11 Haziran 2015 16:47
Üyelik
13 Eylül 2011
  1. teşekkürler bilgiler için, kazasız sürüşler
  2. bence 500 daha koy yeni kasa al derim... ben bu modeli kullanmadım dostum motor olarak yeni kasaya göre biraz titreşim var diyorlar. bendeki 2012 model. 6 aydır biniyorum şuana kadar hiç keşke dedirtmedi bana motor.
    2kez lastiği patladı hepsi o. onun haricinde hiçbir sorun yaşamadım. 13,5 hp seri ve güçlü motor ısınma şişme yapmıyor. antalyaya gidiyorum ben bazen sınavlar için düz yolda 130 un altına düşmüyor. ben en son 141 yaptım. yakıt yok denecek kadar az 10 ile 12 kuruş arası yakıyor. sürekli asi kullanırsan 12 kuruşu geçmez, devirli kullanırsan 9 kuruşa kadar düşer. frenler çok iyi tutuyor motor hiç savurma yapmıyor. ama orjinal lastikleri suda çok kötü sabun gibi kayıyor ama asfaltta iyi. ben yeni kasayı tavsiye ederim ama eski kasa hakkında bilgim yok... hakkında hayırlısı olsun
  3. Merhaba hocam, apache rtr nasıl? Ben de apache rtr 150 almayı düşünüyorum, ilan da şu: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97671621/detay Ne düşünüyorsunuz?
  4. Yok zirilti kafa granajindan ama asil depodan biyerden geliyo depoyu sokunce ses kesiliyo kardesim anlamadim vallaha acaba deponun altindaki benzn filtresimi titriyo ki cozecem ama .d saolasin yardimlarn icin kardesm
  5. selamın aleyküm kardeşim sana bi sorum olacak önceki msjlarında 60 krşa zırıltıyı azalttım demişsin nasıl azalttın benim motor 5.000 6.000 arası çok kötü granajdan zarıltı geliyor nerden geldiğini çözemedim sende de böyle bi problem varmı yardımcı olurmusun
  6. Antalya'da iyi servis var diyordu birkaç arkadaş yanlış hatırlamıyorsam. Alternatif servis imkanın var en azından İzmir'de o da yok. Direkt istanbul'dan satış sonrası ile görüş. Sıkıntını birebir yetkilisine bildir ki neyin ne olduğunu anlasınlar. Diğer türlü bize bu servislerden fayda yok. Servisle ilgili ne gördüysen direkt bildir kardeşim sana tavsiyem.
  7. İyi akşamlar . Olur bana uyar (:
  8. DOĞRU DİYORSUN KARDEŞİM ZATEN GARANTİNİN YANMAYACAĞINI BİLSEM SERVİSİN ÖNÜNDEN GEÇMEM :)
  9. Servis ağı, parça temini konularında ağırlar. Hatta müşteri memnuniyetinde bence sınıfta kaldılar. Telefonda aramaları soruna cevap vermeleri tamam fakat iş icraat yapmaya gelince ağır kalıyorlar. Benim de birçok kez İstanbul ile temaslarım oldu oradan biliyorum. Bu yazdıklarımızı herkes görebiliyor ifşa etmek uygun olmaz.
  10. Evet öyledirler sağolsunlar :) Piyasa adamı(ya da motorcusu) değiliz belki ondandır. Biz birbirimize destek olacağız ki TVS Türkiye bizi farketsin, biraz ağırlar malesef.
Toplam ziyaretci mesajı: 13
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

32 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 32
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu