Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Do1uNaYy Hakkinda

Temel Bilgiler

Yaş
33
Do1uNaYy Hakkinda
Yer:
EsKiŞeHiR
Motosikleti:
Calibre 250 gitti ZX-6R GELDİ
Mesleği:
Kamu da İşçi
Kan Grubu:
O Rh+
İletişim:
05059371366
Ad Soyad:
Selim Sefa Yaşar

İmza


Ata eyer gerek, eyere er gerek.
Motora er gerek, ere ful koruma gerek

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
28
Günlük Ortalama Mesajlar
0.01
Genel Bilgiler
Son girişi
28 Ekim 2014 22:46
Üyelik
16 Aralık 2012
  1. Yemiyor dediğim şöyle yola çıktın birinci vites üstünde snlik gazı kesiyor bu calibre de conta yaktığına işaret eğer yaşarsan banko anlarsın farkedilmicek bu durum değil.
    Ayrıca tüm ikinci elde ki calibreler muhakkak böyle değildir, sorunu halledip satan da çok.
    Hani olursa yabancılık çekme neler yapılacağını, neresine bakacağını ve masraflar üç aşşağı beş yukarı bahsettiğim gibi olucak.
    Dediğim gibi sıfırına gerek yok sıfır ayarında bütçesi kısıtlı olan kullanıcılar masraf etmiyor motora, satıyor yapıcaklarını da söyledim aşşağı da.

    Ne demek arkadaşım her zaman, umarım gönlüne göre bir motorsiklet bulursun hayırlı akşamlar.
  2. Oncelikle çok teşekkürler sağolasın Ama ilk motorum olucagı için pek fazla tecrübem olmadığından 0 almayı düşünmüştüm.Daha once 250 cbr kullanmıstım ilk olarak araba surmeyi bildigim icin rahat kolay gelmıstı debriaj olayı falan.Ama gidipte şimdi test ederken falan bi sorun olur diye aklımı karıstırıyor.Motorun Hatalarına gelince evet onlara cok dikkat edicem 0 da olsa 2.elde olsa ama zaten alınca ilk işim guzel bi ustaya iyice kontrol edip vidaları vs gibi şeylerini sıktırıcam.Güç yemiyor derken 3 5 7 devir arası falanmı.
    Tekrar cok teşekkür ederim vakit ayırdıgın ıcın saol
  3. Ve a.s. hoşgeldin arkadaşım.
    Şimdi kerem sıfırına bulaşma bunun, paranı boşa harcama. Böyle dedim çünkü çok güzel ikinci elleri var.İkinci el bak kerem ben sana birkaç ipucu verim.
    İlanlara bak görüşmeye git her yerini incele ama üzerine bin dene hararet yaptır motoru göstergeden yarıyı geçip geçmediğine bak. Kullanıcısına hararet problemini nasıl yendiğini sor?
    Harareti ortaya getirince radyatör bağlantı yerlerine bak ve yeri takip et su akıtıyormu. Çamurluğu da aynı şekilde iyi incele çatlağı kırığı varmı.
    Deneme sürüşünde gaz aç biraz zorla gazı kesiyormu eğer gazı yemiyor güç kaybı hissedersen KESİNLİKLE O CALİBRE CONTA YAKMIŞDIR.
    Su akıtıyor artı conta yakmış ise sana masraf ustasına göre 500-800 tl masraf
    Yapılacaklar da belli sağlam bir fan + conta değişimi. Bir daha da sorun yaşamazsın kerem onun haricinde motor dan memnun kalırsın.
    Yakıt şehir içi 105-110 km de 4 lt.
    Bunları gözünde büyütmeye gerek yok güvenilir bir usta bunları 3 günde hallediyor.
  4. oncelıkle s.a usta bi kac sorum olucak calıbre 250 rr ile ilgili kısmetse ocak subat gibi motorsıklet alıcam tum ekıpmanlarımı aldım aldımda calıbre ile ilgılı daha Soner Polatın actıgı konunun en basından beri takip ettim sonunda alıcam dedim ama bayagı bi vakit gectigi icin motor sankı satısları falan kalktı gibi soylentiler oldu sende sahibisin sanırım acaba biraz bılgılendırırmsın ıstanbulda oturuyorum hani bi bayi bile bulamadım hepsini aramama ragmen motor hakkında biraz bilgi verirsen cok sevinirim vaktını alıyorum k.b simdiden sagolasın
Toplam ziyaretci mesajı: 4

1 Arkadaş

Arkadaşlar gösterme 1 to 1 of 1