Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
dersansport Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
272
Günlük Ortalama Mesajlar
0.06
Genel Bilgiler
Son girişi
14 Şubat 2012 10:42
Üyelik
21 Kasım 2011
  1. ben kimseyi gambazlamam sadece işi bilmiyen arkadaşları bilgilendirdim ommden ayrılmış ve şu an için içinde bulundugum klüpdeki kardeşlerimden biridir kendisi ve ağzından yalan çıkmıyacagına inandıgım biridir o yüzden duyduklarımı söyledim ve aynı zamanda kendimde zamanında o arkadaşım vasıtaysıyla tanışmıştım ve ortamı biliyorum.Her nekadar çevreye iyi gözükselerde bu işi paraya dökmek benim için çok yanlış birşey.Zaten cebinde parası olan bir adamın daha çok para kazanma gib ibir ihtirası olmamalı gidip insanlara yardım etmeli.Eğitim paralıysa hondadan alınır ama motosiklet klüpleri paralı iş yapmamalı bir motosiklet klübü üyesi olarak söylüyorum.
  2. Adını bilmediğim için dersansport diyorum.
    Seninle tartışmamızın nedeni masum bir buluşma haberinin üzerine o an forumda olmadıkları için cevap verme şansları olmayan insanlar hakkında acımasızca cümleler kurman ve insanları zan altında bırakman.Ben senin sevdiğin yada saygı duyduğun insanlar hakkında somut hiçbir delil göstermeden bu şekilde konuşsam suskun kalırmısın?Ben kalmam bu nedenle bu yaklaşım senin hatan.
    Böyle bir maili okuyupta yüzyüzeymişiz gibi hareket edip,sert ve ters bir cevap vermek benim hatam çünkü burası yeri değil.Seninle olan tartışmamızdan zerre kadar rahatsız olmadım ama diğer insalardan resmen utandım düşülen durum nedeniyle.
    Varsa söyleyeceklerin burdan devam et.
  3. hmm o zaman bulanıkta olsa o resmi görebilir miyim :)
    bide o videoyu çekeni bulmak lazım güzel bi video gibime geliyo o:)
  4. yok be dostum ben orda foto çekiyordum senin motoru yakaladım sanırım ama çok hızlıydın net çıkmadı ama genede yüklim.Vidyo hiç çekmedim :(
  5. merhaba kardeş günaydın :)
    sapanca gezisinde kesin sen video çekmişsindir :)
    aldığım duyumlar onu gösteriyor :) beni sana havale ettiler :)
    şu yere kamerasını koyupta 2. yere geçerken çekilen video :)
    doğru kişiye mi yönlendirmişler :)
Toplam ziyaretci mesajı: 5

1 Arkadaş

Arkadaşlar gösterme 1 to 1 of 1