Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Carl Gustav Hakkinda

Temel Bilgiler

Carl Gustav Hakkinda
Biyografi:
Oto Haber Motosiklet Test Pilotu
Yer:
İstanbul
Motosikleti:
'78 Honda XL50, T1, '68 Simson Schwalbe, '91 Honda
Mesleği:
2Teker Test Ve Haber Editörü
Kan Grubu:
B Rh+

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
234
Günlük Ortalama Mesajlar
0.04
Genel Bilgiler
Son girişi
25 Ekim 2015 04:40
Üyelik
09 Nisan 2008
  1. barkın abi meraba. 250 cc karşılaştırma için çekimleri izlemeye gelebilirmiyim ? istersen benim motoruda deneyebilirsiniz ( er 6n ) şaka tabi :D saygılar..
  2. Sağolun. Umarım bir gün Konya'ya uğrarız.

    Slmlr
    Brkn
  3. Ya bir altın elbiseli adam dır duyuyorum ikide bir nedir filan diye merak ederdim çok fazla nette bakma imkanımda yoktu bir gece imkan oldu açtım neti tüm videolarıınızı izledim gerçekten 10 numara iş çıkarmışsınız çok beğendim izlerken gerçkten zevk veriyor üstelik mütevazi ve bizden bir kişi olmanız ayrıca ilgisini çekiyor insanın abi başarılarının devamını dilerim bence senin programını motosiklet bilgisi diye adamakıllı bir saate koyup yayınlamalılarki apaçiler çoğalmasın ve kimse zarar görmesin,abi saygılarımı sunuyorum pek sanmam ama Konyanın Ahırlı ilçesine yolun düşerse Antalyaya filan giderken misarim ol bir gün görüşmek dileğiyle.bu arada 1000 karakter üstünü almıyormuş 2 ye böldüm mesajı bu ne yapmış deme :)
  4. barkın abi merhaba bu siteye 3-4 aydır takılıyorum motorumuda 3-4 ay oldu alalı,çocukluğumdan beri isterdim babamdan almadı gitti bende üniv. bitti iş buldum 3. yıl sonunda gittim kendim aldım herkes araba al bu para verilirmi delimisin dedi bende heves arkadaş 1 kere geleceğim dünyaya ölürken keşke yapsaydımmı diyeyim dedim sustular artık, ama babama hak veriyorum abi iyiki almamış motor bisiklete benzemiyor bak akıllı ol hata yapma hatanın kralını görürsün der gibi bir yapısı var ve ben küçükken kesin alem buysa kral benim der muhtemelen ölürdüm :) gerçi seninkide motormu sen bide bnm yer uçağında yap o hatayıda gör diyebilirsin ama herkesin uçağı kendine güzel :)
  5. merhaba barkın abi senin bu siteye üye olduğunu yeni öğrendim yeniden program yapmayı düşünüyomusun veya motor incelemelerine devam edecekmisin şimdiye kadar yayınlanan 14 bölümü hatmettim resmen inşallah devamı gelir sponsor sıkıntısı çözülemedimi hala :(
  6. selamlar abi. program ne zaman yeniden başlayacak? Söz veriyorum netden tekrarını değil tvden izleyeceğim. bilgilendirirsen seviniriz.
  7. slm lar barkın abi programını dört gözle bekliyoruz sana yine bir soru sormam lazım ilk defa motor alacağım hyo gt 250r testini izledim araştırdım bana iyi geldi hyo sence ilk motor olarak uygun olur mu bana şimdiden teşekkürler
  8. Barkin abi merhabalar, abi programlarin ne zaman tv de baslayacak cok ozledik. Programlarinin devamliligini israrla bekliyoruz.
  9. barkın abi bmw testleri ne oldu acaba merakla bekliyoruz birde şu hondanın yeni modellerini test edicekmisin özellikle cb 125'i ?
  10. Hacım çalışıyoruz fakat yorulduk artık kovalamaktan. Bakalım.
Toplam ziyaretci mesajı: 27
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

78 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 78
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu