Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Carl Gustav Hakkinda

Temel Bilgiler

Carl Gustav Hakkinda
Biyografi:
Oto Haber Motosiklet Test Pilotu
Yer:
İstanbul
Motosikleti:
'78 Honda XL50, T1, '68 Simson Schwalbe, '91 Honda
Mesleği:
2Teker Test Ve Haber Editörü
Kan Grubu:
B Rh+

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
234
Günlük Ortalama Mesajlar
0.04
Genel Bilgiler
Son girişi
25 Ekim 2015 04:40
Üyelik
09 Nisan 2008
  1. Allah rahmet eylesin abi. Mekanın cennet olsun.
  2. Mekanın Cennet olsun...
    :(
  3. Barkın abi seni çok seviyok :D buralara da uğramaz olmuşşun. Berrak Turşuları Fan GRubundan selamlar
  4. Adamsın adam, yanında 50bin kişi var :D
  5. Abi bir gün Youtube'da dolaşıyorum yanda bir video "başlangıç motoru -altın elbiseli adam" dedim dur bakayım şu videoya,sonrası 1saniye bile sıkılmadan,hiç anlamadığım etmediğim wunderwaffe videolarını falan izlerken buldum kendimi.Bir insanın motosiklete karşı ön yargısı varsa kesinlikle seni tanımıyordur :) Bir çok insanı motorcu yaptın abi yakında bende olucam senin sayende.Yaptığın işi ve seni çok seviyoruz uzuuuun yıllar boyunca devam edersin umarım :)
  6. Üstat bugün Cengiz Özkan' dan bir türkü dinliyordum, gerçi kendisini iyi takip edenlerdenim ama bir bakalım internette hakkında neler var diye araştırayım dedim ki Altın Elbiseli Adam'da emekleri varmış ( ne kadar doğru bilemiyorum ama ) gerçekten çok hoşuma gitti hani çok sevdiğin 2 arkadaşının zaten tanışıyormuş olduğunu öğrenirsin ya öyle bir his işte.... AEA' a muhabbetim daha da arttı....
  7. merhaba barkın bey çalışmalarınızı beğeni ile izliyoruz. sizi mondiale test pilotu olarak önermiştim. sanırım siz kabul etmemişsiniz. Bugun aradılar. başka bir pilot ile test sürüşü yapacağız. yakında yayınlanacak diye. sizden ricam bu motorları test etmenizdir. piyasada sözü geçen birisiniz.
  8. Barkın abi merhaba. Bi çok motoru test ettiniz denediniz değerlendirdiniz. Er6n değerlendirmesi yapmadınız: eğer incelemek isterseniz motorumu test etmenizi isterim. Aklınızın bi köşesinde bulunsun. Syglr...
  9. Selamlar, küçük bir şey. Küçüklüğümden beri artçı olarak bir şekilde motora bindim motordan indim. Bu sevdayı bende daha da çok alevlendirdiğin için teşekkür ederim. Videolarını gariptir sürekli baştan izliyorum. Süper üslup, süper motive edici. eyvallah!
  10. Merhaba Barkın abi,

    İzleyebildiğim kadar çok videonu izledim, ikitekere benim gibi yeni başlayacaklar için gerçekten yol gösterici bilgilerle dolu. Her şey için teşekkürler öncelikle. Benim merak ettiğim cruiser incelemelerinde de bulunmayı düşünüyor musunuz? İnternette bu konudaki bilgi birikimi diğer tiplere nazaran daha az benim gözlemlediğim.
Toplam ziyaretci mesajı: 27
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

78 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 78
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu