Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
BreakerRuz Hakkinda

Temel Bilgiler

BreakerRuz Hakkinda
Biyografi:
Başkent Üniversitesi GRA - Motorumda yamaha baterimde yamaha yaşasın :P
Yer:
ANKARA - ANTALYA
Motosikleti:
XV535s Oldskool Bobber Project,Arabası:JDM stp CRX
Mesleği:
Tasarım öğrencisi,Lastikçi,Japon ve Amerikan motosiklet-araba larının parça tedarikçisi,Airbrushcı
İletişim:
breaker0701@hotmail.com

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
474
Günlük Ortalama Mesajlar
0.08
Genel Bilgiler
Son girişi
04 Mart 2011 14:02
Üyelik
01 Eylül 2008
  1. Bujıleriniz yağlarsa, yağlayan bujinin olduğu motor stop edecektir, motorun sesi değişir, gücü belirgin ölçüde düşer (yarıya iner) aklınızda bulunsun. Viragoların bujileri murat 131 lerin bujileri ile aynı, pahalı değil bi kaç tane yedek alın bulunsun yanınızda. Ama 1-2 liraya daha kıyıp bosch gibi markaları tercih etmek en iyisi zaten pahalı şeyler değil, genel bir bakım yapıp bujilerinizi de tazeleyin
  2. Merhaba, motorunuzun üzerindeki akünün kaç volt kaç amper olduğunu biliyor musunuz? Motorunuzun ihtiyaç duyduğu akım 12 volt 12 amperdir, bunların altı değerdeki aküler ile uzun vadede sorunlar yaşarsınız.Beton kesme tozunun motorun mekaniğinin çalışmasına engel teşkil edebilecek bir durumu yok ancak motorunuzun hava flitresinin ne durumda olduğunu kontrol etmek için yakıt tankını kaldırmanız gerekiyor, hava flitreniz yakıt tankının altında. Motorunuzun egsoz patlatmasıyla çalışmaması aynı sebepten ötürü olmayabilir. Bunun için önce sübap ayarı, ardından senkron ve hava ayarlarını yaptırın, karbratör ayarı ne durumda,rolantiniz uygun seviye de mi bunları da bir ustaya danışın sonrasında sorunun çözülme ihtimali yüksek .
  3. Selamlar, Bendede 535 Virago var. Yeni aldım sayılır, daha acemiyim. Tabii böyle olunca motor ve mekaniğindende pek çakmıyorum, temel biraz bilgim var ama yeterli olmuyor.

    Derdim şu ki, dün güzelce çalışan motorum bugün çalışmadı. Marş basıyor ama motor çalışmıyor. Benzin dolu, akü veya bujiler ile ilgili şüphelerim var. Ayrıca dün dolaşırken ara ara egzos patlar gibi oldu, yani patlama sesi gibi, hatta çiğ benzin atar gibi diyeyim.

    Durduğu yer kapalı garaj ama geçen günlerde tozlu bir beton kesme işi yapmışlardı belki tozla ilgili bir problem olabilirmi dedim.

    Yani birçok şey kafamı kurcaladı. Az önce yine denedim bu sefer motor marşa basınca biraz dönüp duruyor ve tır tır ses çıkartıyor.

    Biraz uzun oldu ama böyle birşey hakkında yorumun ne olabilir?
  4. merhabalar dostum, ekledim :)
  5. merhaba bendede 535 var ankaralıyım.
Toplam ziyaretci mesajı: 6

8 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 8 of 8