Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
AYBERK Hakkinda

Temel Bilgiler

Doğum Günü
23 Ekim 1977 (46)
AYBERK Hakkinda
Biyografi:
1977 istanbul doğumlu...
Yer:
istanbul
Mesleği:
reklamcılık ve satış geliştirme uzmanı;ama şu an çiğ köfte bayiliği yapıyorum
Kan Grubu:
A Rh-
İletişim:
atekcan@windowslive.com

İletişim


Mesajlaşma & Chat

AYBERK adlı üyeye ulaşmak için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
2.536
Günlük Ortalama Mesajlar
0.43
Fotoğraflar
Toplam Albüm
1
Toplam Resim
5
Genel Bilgiler
Son girişi
05 Temmuz 2013 10:52
Üyelik
08 Mart 2008
  1. Çorlu da Halit amca da bir tane roadstar var çok temiz .6 ya da 8 00 de ama telefııon numarasını bilmiyorum bulunca haber veririm
  2. Merhaba, ZAT'ımın arka bagajına iki led taktırdım. Üsteki led fren yapınca alttaki led parklarla yanıyor. Fakat sağ sinyalle iki ledde yanıp sönüyor. Yapan ZAT larda böyle oluyor dedi. Bu sorunu nasıl çözerim. Sahil yolunda bir buluşma tertipliyelim. Selamlar.
  3. Ayberk merhaba,

    Benim açtığım başlığın altına sizin org. nun facebook linkini eklemiştin ama bilg. problemi nedeniyle görememiştim. Şimdi bu organizasyona muhalefet eden bir sürü adam var onlardan biri değilim ancak çok kıs süre bir şeyler olsunda istemiyorum. Bu nedenle buradan size destek olacak şekilde ikinci bir organizasyon başlığı açacağım. Ancaak bu organizasyon sizden saat olarak önce başlayacak ve buluşma noktalarında sizinle bir araya gelinecek. Tek fark ufak gruplar halinde bütün gün org. saatine kadar bildiri dağıtarak bu kalabalığı artırmak olacak. Yaya, arabalı, bsikleti, motorlu. Bir kişi bile fazla olsa yeter. Bu organişzasyon ile ilgili sizin grupla herhangi bir görüşme yapmam gerekirse yada üzerimize dşen ekstra bir sorumluluk görev varsa yerine getirelim herhangi bir yanlış anlaşılma yada bölünme olmasın.
  4. Dostum gönderdiğim kargo sana ulaştımı?
Toplam ziyaretci mesajı: 4

29 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 29
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu