Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
atilla_hakan Hakkinda

Temel Bilgiler

atilla_hakan Hakkinda
Yer:
DARICA / KOCAELİ
Motosikleti:
2009 honda cbr 600rr limidet edition
Mesleği:
Oparatör
Kan Grubu:
A Rh+
İletişim:
liselim_M_03@hotmail.com
Ad Soyad:
Hakan 34 HG 7607

İmza


Hondaaaaaaaa

İletişim


Mesajlaşma & Chat

atilla_hakan adlı üyeye ulaşmak için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
425
Günlük Ortalama Mesajlar
0.09
Fotoğraflar
Toplam Albüm
1
Toplam Resim
4
Genel Bilgiler
Son girişi
27 Şubat 2022 13:55
Üyelik
19 Şubat 2011
  1. sevgili Atilla cığım yardımın için çok teşekkür ederim .50 yaşından sonra bilgisayarla uğraştığımdan dolayı pek becerikli değilim bu konuda. Söylediklerini yapmaya çalışacağım. Beceremezsem bu söylediklerini bu işten anlayan bir arkadaş bulur bulmaz uygulattıracağım.... İlgin, ve yardımların için tekrar çok çok teşekkür ederim . Herşey gönlünce olsun sevgili genç kardeşim , Hoşçakal
  2. Hocam kolay gelsin, motorunun resimlerini gördüm bayağı güzel. Sana sorum brandayı nerden aldığın ve brandanın özellikleri olacaktı? Ben de kış dönemi için yağmur geçirmez bir branda aramaktayım şu anda.
    En kısa zamanda motorumun resimlerini bende koymayı düşünüyorum.
  3. Sevgili Atila sizin gibi genç arkadaşların iltifatlarından çok memnun olduğumu yeni geziler için bana şevk verdiğinizi itiraf edeyim sevgili kardeşim daha 26 yaşındaymışsın , motoru motor gibi ve kesinlikle korumalarıyla dikkatli bir şekilde kullanırsan ben yaşlara yani 54 yaşına geldiğinde de zevkle motor kullanırsın. Umarım benden daha güzel ve daha uzun gezilere imza atarsın Tekrar teşekkür eder ,herşeyin gönlünce olmasını dilerim Not : google da görsellere tıkla motokurt yaz tıkla ve fotoğrafların üzerine tıkladıkça diğer gezilerimide göreceksin)
Toplam ziyaretci mesajı: 3

10 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 10