Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
anesmotor Hakkinda

Temel Bilgiler

anesmotor Hakkinda
Kan Grubu:
O Rh+

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
406
Günlük Ortalama Mesajlar
0.07
Genel Bilgiler
Son girişi
15 Mart 2016 18:18
Üyelik
13 Mart 2009
  1. Merhabalar, pcx ne zaman geliyor ?
  2. http://www.motosiklet.net/forum/anes...-geldiiii.html

    hakan bey merhabalar.peşin alımda %10 indirim hala geçerlimidir ve maksimum kart'a en fazla kaç taksit olur ? teşekkürler. (tabi ürün hala stoklardaysa... )

    anesmotor üyeliğim (doqukankorkmaz@hotmail.com)
  3. iyigünler.bu sizin sitenizdeki gözlüklerden almayı düşünüyorum ama bir sorum olcaktı bu gözlüklere normal numaralı gözlük camı takabiliyormuyuz.ben gözlük kullanıyorum ve normal gözlükle kask takmak çok zor oluyor lastikli gözlük alıp numaralı cam taktırmayı düşünüyorum.
  4. hocam lastik için görüşmek istiyorumda beni arama imkanınız varsa arayabilirmisiniz 0505-281-0441
  5. Selamlar. Held gavia pantolonlarımız stoklarımızda tükenmiştir. Onun yerine Prosev pantolon önerebilirim. Hepsi aynı yerde yapılıyo zaten. Üzerindeki şekilleri farklı sadece. Fiyatı 150 TL.
  6. selam hakan bey.Held Gavia Motosiklet Pantolonu MT ye özel indirimli peşin fiyatı hakkında bilgi alabilirsem sevinirim,şimdiden teşekkürler.
  7. Değerli kardeşim kendi bünyemizde şu an için ihtiyaç yok ama kesinlikle aklımdasın artık. Bizde veya başka bir yerde ihtiyaç olursa mutlaka irtibata geçerim seninle.İnşallah arzu ettiğin işe en kısa zamanda kavuşursun.Sevgilerimle.
  8. Hakan bey ben fen fakültesi kimya mezunu bir kimyagerim kariyerimde satış odaklı ilerlemek istiyorum ve bölümümle alakalı birçok şirketin satış ve pazarlama departmanlarında görev yapmak için başvurularda bulunuyorum malesef şuana kadar sonuç alamadım ancak aynı zamanda hobilerim olan diğer sektörlere de satış konusunda başvurduğum oluyor zira en iyi kariyer severek yapılan işten gelir eğer elemana ihtiyaç varsa (veya beni bu şekilde yönlendirebileceğiniz biryer varsa motor ve aksesuarları satışı konusunda) ya da en azından bana bir abu sektörde çalışan biri olarak tavsiyelerinizi ve yardımınızı bekliyorum...
Toplam ziyaretci mesajı: 18
2. sayfa BirinciBirinci 12

8 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 8 of 8