Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
alonso_51196 Hakkinda

Temel Bilgiler

alonso_51196 Hakkinda
Yer:
Izmir
Motosikleti:
YOK
Mesleği:
Ögrenci
Kan Grubu:
A Rh+
İletişim:
alonso_51196@hotmail.com

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
61
Günlük Ortalama Mesajlar
0.01
Genel Bilgiler
Son girişi
23 Ekim 2015 13:05
Üyelik
21 Haziran 2007
  1. kardeşim k.b uzun süre girmemiştim siteye bugün gördüm herşey için çok çok teşekkür ederim ailesine başsağlını iletirim tekrar teşekkür ederim.
  2. Motorlar gözümden kaybolalı 20 saniye geçti geçmedi ilerdeki araçlar dörtlülerini yaktılar. Arkadaş tam faal olan ışıklara gelmeden düşmüştü. Motor orta refüjde vefat eden arkadaşlardan bir tanesi yolun ortasında bir tanesi daha geride refüje yakın bir yerdeydi. Öndeki tek motorlu çocuk olayı görüp ağlayarak geldi. Yolun ortasında yatan çocuk orada can verdi. Ben gördüğümde hayatta değildi. Büyük olasılıkla ışıkların orada trafik sıkışınca makasa kalktılar ve dengeyi kaybedip refüje çarptılar. Fakat ben sürükleyen başka bir araç görmedim. Varsa da bilmiyorum. Çünkü kaza ile aramda en az 15 saniye zaman farkı vardı. Daha başka bir şey öğrenmek istersen numaram yukarıda. Müsait bir zamanda ararsın.
  3. merhabalar önce telefon numaramı vereyim 0 505 255 83 26 arkadaşlarının ailelerine baş sağlığı diliyorum bu foruma çok girmiyorum o yüzden mesajını yeni gördüm gördüklerimi bir de sana anlatıyım bunlar benim gördüklerim ben babam ve kardeşim ile balıkesir'den izmir'e gidiyordum biliyorsun manisa daki yol da hız sınırı 70 km/saat'dir. Ben de o süratlerde gidiyordum. İki tane 125 cc'lik motor gördüm. Birinde bir kişi birinde iki kişi vardı. Tek kişi olan yatar vaziyette motor kullanıyordu. İki kişi giden kırmızı motor ise aynı süratte devam ediyordu. Arabaların aralarından makasa kalkıyorlardı. Süratleri 100'den fazlaydı kesinlikle. Saat gece 1 civarı olduğu için trafik ışıkları sarı yanıp sönüyordu. Ama en sonuncu faal idi. Motorlar beni geçti hatta tekli olan yatar vaziyetten normal vaziyete geçerken motorun hakimiyetini az kala kaybedip düşecekti, zor toparladı.
  4. mrb kardeşim 19.06.2011 tarihinde manisa izmir yolundaki rastladığın motor kazasındaki 3 kişide çok yakın arkadaşımdı yazdığın konuyu rastgele gördüm ve iyikide görümüşüm.kaza hakkında ailesinin bile tam olarak bilgisi yok yani kazanının nasıl olduğunu motorda tek giden çocukta konuşmuyo belli bi bildiği var kendi aleyhine karşı olduğu için korkuyo belkide,adli tıp raporu daha elimize geçmedi.ekimde ağır ceza mahkemesi var.yola savrulan arkadaşımı sürükleyen araba sürücüsü ve motorda tek giden arkadaş 2 side gidicek mahkemeye senden tek istediğim ne gördüklerin bizim için çok önemli ben yazdığın konuyu ailesinede gösterdim.gördüklerini bilmemiz lazım kardeşim ne tür bi şekilde yardımcı olabilirsin.
Toplam ziyaretci mesajı: 4