Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
aLoneman Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
696
Günlük Ortalama Mesajlar
0.23
Genel Bilgiler
Son girişi
Bugün 10:37
Üyelik
22 Kasım 2015
  1. Sizce 30 bin tl yi aşmamak kaydıyla ağırlıklı olarak şehir içi kullanımında ancak yazları da çevre yerlere keyifle gidebileceğim (iznik inegöl yalova bandırma vs.) 200 cc ve üstü motor ne tavsiye edersiniz. Zahmet vermezsem fikrinizi paylaşabilirseniz memnun olurum. İyi akşamlar. kötü bir klavyeden yazıyorum kusura bakmayın burayı kullanmayı bilmiyorum 3 seferde gönderdim kusura bakmayın
  2. Spacy çok kıvrak basit bir motor herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama biraz daha ağır oturaklı bir motor olması lazım diye düşünüyorum. Ağırlığının az olması teker çapının küçük olması nedeniyle 80-90 km den sonra pek güven vermiyor. daha ağır teker çapı büyük ve abs li bir motorda daha güvenli seyrederim diye düşünüyorum.Yazları da yakın çevreye kısa turlar yapmayı çok seviyorum. 200 cc üstü birçok modele baktım. Piaggio x evo 250 misal tip olarak çok hoşuma gidiyor güzel de motor ama servis parça elden çıkarmakta sorun yaşayabilirim diye düşündüm. pejo citystar, daelim s3, kymco 250 xciting gibi motorlara da baktım ancak bunların üzerine 3-4 bin tl daha eklenince xmax alınabiliyor tutulmayan bu motorlar da saçma geldi o yüzden.SYM joymax ve joyride ları düşündüm ancak 170 cc olmaları ve sym nin çabuk arıza çıkarabileceği endişesi ve yine xmax e yakın fiyatlar vazgeçme sebebi oldu.
  3. Hocam merhaba ben de bursadayım. 4 aydır spacy kullanıyorum ancak motor kullanmayı çok sevdim. Spacy cüsseme göre biraz küçük kaldığı ve çevre yollarında zayıf kaldığı için değiştirmek istiyorum. İnegöl iznik gibi çevre yerlere de gitmem gerekiyor. boy 1,80 95 kg yım. Uzun süredir araştırma halindeyim forza 250 veya xmax düşünüyorum. Forzaların fiyatı daha yüksek olduğundan alabileceğimi sanmıyorum. Bütçe 30 bine kadar. 2015-2016 model xmax250 veya ironmax bulabiliyorum. Forumda sayfalarca mesaj var ancak siz sanırım xmax konusunda tecrübe sahibisiniz. Her gün trafik yoğun saatte ataevler-heykel gidip geliyorum. Günde şehir içi en az 30 40 km yapıyorum. Sormak istediğim xmax konusunda sert konforsuz vs yazılıyor. Dediğim güzergahta araç aralarında kullanımında zorlanır mıyım? agresif kullanıyorum yani gaz açma kapama sık oluyor acemiliğin de etkisi olabilir. Xmax hassas bir motor mu yani bu şekilde sıkışık trafikte gaz açıp kapamaktan etkilenir mi?
Toplam ziyaretci mesajı: 3

3 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 3 of 3