Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
aarslan419 Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
14
Günlük Ortalama Mesajlar
0.00
Genel Bilgiler
Son girişi
28 Eylül 2021 21:09
Üyelik
28 Aralık 2015
  1. Teşekkür ederim sağolun. İnşallah. Boyum 175 hocam. Motoru kesinlikle öneririm. Trafikte vs zerre sorun yaşamazsınız inanılmaz derecede memnun kaldım ben. O sele yüksekliğide normalde dert değil motoru düz yolda çok rahat kontrol edersiniz. Tek problem yokuşta yan duruşlarda gerekli önlemi önceden almak. Ben de bu konuda antreman yapacağım. Zamanla öğrenilmeyecek şey yok. Eğer mesele sele meselesi olsa araba kadar olan motorlara kimse binemezdi. Herşeyin bir taktiği var elbet. Bunlara çalışmamız lazım hepimizin. Motor genel olarak şehir içinde mükemmel, şehir dışında ise yeterli.
  2. Selamlar,
    Öncelikle xmaxiniz hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Benim boyum 168cm ve bende sizin gibi xmax almayı düşünüyorum ama sele yüksekliği korkutuyor. Sizin boyunuz kaç ve benim boyumdaki birine onerirmisiniz.
Toplam ziyaretci mesajı: 2

1 Beğeni

  1. IRau
    IRau bunu beğendi, post by aarslan419 Açık thread : Yamaha Xmax 250 ABS 2015 Bakım Hakkında Yardım
    Bende artık tamamen o kafadayım. Bir kerelik bir şey değil 3 bin de bir bakımı geliyor ve gerçekten sabrım ve güvenim kalmadı ustalara. 2 bozar 1 düzeltir sonunda öğrenirim inşallah.
    Tarih: 23 Ağustos 2020, 09:55