Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

KUBA SUPERLIGHT 200 / YAMAHA VIRAGO XV 250

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    08 Mayıs 2016
    Şehir
    İstanbul / Çekmeköy
    Öncelikle herkese selamlar , foruma az önce katılmış bulunuyorum. Uzun zamandır aklımda olan ama maddi durumu bir türlü denkleştiremediğimden mütevellit gerçekleştiremediğim motosiklet sahibi olma hayalimi, herhangi bir aksilik çıkmazsa, 3 ay kadar sonra hayata geçireceğim. Bu süreçte 4-5 bin lira skalasında satılan motorlar o kadar dengesiz bir çizelgede ki, benim gibi çaylakların kafasının karışması için hazırlanmış gibi herşey. Bugün sahibinden.com'u açtığınızda kuba superlight ile yamaha virago'yu, honda cmx ile regal raptor dd 250e'yi hep birbirine yakın fiyatlarda görüyorsunuz.

    İş böyle olunda iki durum kalıyor benim için kıyaslamayı mümkün kılacak; biri üretim yılı (kaç kilometre yaptığının bu kısımda çok da eleme unsuru olduğunu söyleyemem. 98 model bir virago'nun km saatinde 10.000 görmeyi beklemiyorum.), diğeriyse markanın güvenilirliği.

    Açık konuşmak gerekirse birçok kuba superlight 200 kullanıcısının yorumlarını aldım bu ikileme düşmeden önce. Bunlara youtube'dan motovlogger owl cruiser da dahil. Hiç kimse bana kronik bir sorundan, sakın alma başını yakarsınlık bir çileden bahsetmedi. Regal raptor'ü bu sıralamaya almıyorum, yukarıda sadece fiyat benzerliği örneği için adını andım.

    Sizin görüşlerinizi rica ettiğim konuysa temelde şu; 90'lardan kalma bir yamaha mı, 2000'lerin kronik sorunları olmayan kuba'sı mı?

    Şimdiden cevaplar için teşekkürler...





    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    hamzarat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Kasım 2013
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    BMW F700GS
    kuba superlight veya çinli türevleri hakkında herhangi bir fikrim yok,kullanmadım hiç.ama 90lı yıllardan kalma japon motosikletlere bakıyorsanız cebinize fazladan 2bin tl daha para koyun.muhakkak ki masraf açacaktır.öğrenci iseniz eğer kesinlikle almayın.tanımadığınız birisinden 90 model japon alınmaz bana kalırsa.başımıza geldi oradan biliyoruz.çok temizleri vardır belki ama iyi araştırıp,hertarafına baktırıp öyle almak lazım.oyumu sıfır çinliden yana kullanıyorum


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler