Kanuni Bobcat 150 cc

Kanuni Bobcat 150 lik aldım beyler 3.750 liraya sıfır mağazadan motor hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim ? iyi fiyatmı kötümü lütfen bilgilendirimisiniz beni ? kazık mı yedim uygun u aldım ???????:silent::silent:

www.kanuni.com.tr

burdan fiatını teyid edebilirsiniz, popcorn, deer ve bobcat sıradan kanuni'lerden iyi diye duymuştum, hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. eğer ilk motorunuzsa başlangıçta fazla yormayın, kullanma klavuzunu muhakkak okuyun.

keyifli sürüşler.

Bu motor kanunilerin içinden tek taiwan malı olanıdır. ÇİN MALI DEĞİLDİR.
Hayırlı olsun...

Kanuni sitesinde KDV ve ÖTV Dahil Fiyatı: 4.372 TL yazıyor.

Bizim burada birisi 4750 TL ye almıştı siz çok uygun fiyata almışsınız ?

arkadaşlar teşekkür ederim bu benim ilk motorum gerçekten kazık yedim diye çok korkuordum fakat benim içimi rahatlattınız teşekkür ederim . :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------

peki arkadaşlar henüz plakası yok yani üstüme plaka yok nasıl plaka çıkartabilirim ve tahmini ne kadar tutar ve ne kadar sürer ?

fiyat çok iyi motorda çok kaliteli enaz japonlar kadar kaliteli Çin malı diyenlere kulak asma İtalyan PGO firmasının ürünüdür ayrıca firma araba üretimide yapıyor hayırlı uğurlu olsun

hayırlı olsun yeni motorunuz yaklaşık 20.000 km kullanıp geçen sene satmıştım..Taiwan malıdır...Orjinal adı pgo gmax 150 dir...
Bence kendi sınıfında en iyi fren ve dengeye sahip scooterlardan biridir...Tabi bu sebeplerden dolayı biraz sert ve konforsuz bir motordur...Aldığın motor büyük ihtimalle 2007 ya da 2006 dır 2007 den sonra ithal edilmedi o motordan..

2 tane video ekledim bobcatle ilgili umarım youtube seyredebiliyorsundur birisi denge yol tutuş diğeri de üretim i ile ilgili bir video..

http://www.youtube.com/watch?v=AcMpUAWj49g

http://www.youtube.com/watch?v=mqI-0oy4o44

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar