Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanuni Bobcat 150 lik aldım beyler 3.750 liraya sıfır mağazadan motor hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim ? iyi fiyatmı kötümü lütfen bilgilendirimisiniz beni ? kazık mı yedim uygun u aldım ???????:silent::silent:
burdan fiatını teyid edebilirsiniz, popcorn, deer ve bobcat sıradan kanuni'lerden iyi diye duymuştum, hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. eğer ilk motorunuzsa başlangıçta fazla yormayın, kullanma klavuzunu muhakkak okuyun.
fiyat çok iyi motorda çok kaliteli enaz japonlar kadar kaliteli Çin malı diyenlere kulak asma İtalyan PGO firmasının ürünüdür ayrıca firma araba üretimide yapıyor hayırlı uğurlu olsun
hayırlı olsun yeni motorunuz yaklaşık 20.000 km kullanıp geçen sene satmıştım..Taiwan malıdır...Orjinal adı pgo gmax 150 dir...
Bence kendi sınıfında en iyi fren ve dengeye sahip scooterlardan biridir...Tabi bu sebeplerden dolayı biraz sert ve konforsuz bir motordur...Aldığın motor büyük ihtimalle 2007 ya da 2006 dır 2007 den sonra ithal edilmedi o motordan..
2 tane video ekledim bobcatle ilgili umarım youtube seyredebiliyorsundur birisi denge yol tutuş diğeri de üretim i ile ilgili bir video..