Klasik motorların kıyaslanması

SELAMLAR,
SİTEYA YENİ ÜYE OLDUM VE KLASİK MOTORLAR HAKKINDA BİLGİM YOK.YARDIMCI OLURSANIZ MUTLU EDERSİNİZ BENİ..
BENİM İSTEĞİM MOTORDA KLASİK HATLARIN GÖZE ÇARPMASI VE GÜRÜLTÜLÜ BİŞE OLMASI
1954 BMW R25/3 VE 1957 BMW R 26 BU İKİSİNDEN HANGİSİ İYİDİR SAĞLAM VE DEĞERLİDİR Bİ BU
İKİNCİ SORUM İSE 1951 BSA A10 Golden Flash EN BEĞENDİĞİM MOTOR BU HAKKINDA KISA Bİ BİLGİ YAZARSANIZ NASILDIR FİYATI NEDİR BU GİBİ
TV'DE Bİ MOTOR DİKKATİMİ ÇEKTİ 1952 MODEL URAL DİE BİŞE MU NEYİN NESİDİR
KAFAMI KURCALAYANLAR BUNLAR YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN İYİ GÜNLAR

Dostum;
farkları var mı bilmiyorum ama tek silindir bmw ler oldukça kalitelidir.Ben elektrik aksamında sorunlar yaşadığım için vermek zorunda kaldım;ki biraz paraya kıyarsan onları da halledersin.Tek silindir ve basit motorlardır,kolay kolay arıza yapmazlar.

Ural ise hala üretilen bir motosiklettir;rusların ikinci dünya savaşı sırasında BMW'den aldıkları 750 cc şaftlı boxer motoru üzerinde ufak oynamalarla hala üretmektedirler.Bunun sorunu eski BMW ustaları dışında fazla anlayanı yoktur.Eski modellerinden bir kaç tane var TR de ama durumları iyi değil.Yenileri gerçekten çok güzeller ama getirtmek çok pahalıya patlar ya da illegal yollardan olur;ruhsat alamazsınız.Ama süper motosiklet,tank gibidir karda kışta her yere girer çıkar.
Taksim de şunu görüyorum aradabir ama sahibini yakalayamadım hiç bir yerde.İstanbul'da gördüğüm tek Ural.

Uploaded with ImageShack.us

BSA lar ise ilgi alanım dışında;pek bir fikrim yok.

eski motorlarin hepsi iyidir, tamiri basittir, sevdigini tercih et bence,
bu arada 1951 BSA A10 Golden Flash' bende severim,
1963 oncesi bsa, triumph, ariel vs.. almayi dusunuyorum bende turkiyede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar