kanuni mi - ramzey mi

herkeze hayırlı kazasız belasız sürüşler diliyorum. saygı değer arkadaşlar bn bu yaz motor almayı düşünüyorum ancak çok fazla param yok 2.500 tl verebilceğim max para ve 2. el motor almaktanda korkuyorum alıp başım ağrısın istemiyorum. vitesli bir model alacağım genel olarak servis olsun yedek parça olsun bu gibi karşılaştırmalara göre kanuni mi yoksa ramzeymi önerirsiniz...

yerinde olsam 2.el bir yamaha ybr alır,biraz masrafla çiçek ibi yapar,sonra tepe tepe binerim.

ya işte ybr yada cbf bende düşündümde 2. elden hiç hiç hiç anlamam kazıklanmaktan korkuyorum

hocam nerede oturuyorsun eğer izmirdeysen çok temiz cebindeki paraya uygun ybr var kız gibi

cbf 150 oneririm kesinlikle ;) bnce çok mantıklı motor ;)

illa kanuni mi ramzeymi dersen bence kanuni ;)

Son düzenleme:
yaw adam iki şık vermiş hangisi diye soruyor :) hemen ybr kelimeleri havada uçuştu görüyorumda :) ikisi arasında seçim dersen ramzey derim. yedek parçası bol ve ucuz . Kanuni cep yakar

merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum
ama motorlar hakkında baya bi bilgim var arkadaşım benim sana önereceğim motor honda cbf 150 ama illaki ramzeymi kanunimi dersen bence kanuni:cat:

Ne Ramzey kulllandım ne de Kanuni ama şunu söyleyebilrim ki gözlemlediğim kadarı ile Ramzey daha dürüst ve müşterisini yarı yolda bırakmayan bir firma.

2. el alırsan istanbulda motordan anlayan sen alırken yardımcı olabilecek arkadaşlar mutlaka çıkar siteden:cat:

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Ramzey artık yedek parça getirmiyor bundan emin ol.Kesinlike iki marka arasında Kanuni.

ramzey ne işe yarıyor o zaman? boş boş oturuyolar mı adamlar yedek parça mutlaka üretir stok vardır ama bittiğinde mutlaka yine üretime geçilecektir.

Ramzey artık yedek parça getirmiyor bundan emin ol.Kesinlike iki marka arasında Kanuni.

hiç bir alakası yok eger sitesine girip bakarsan görürsün fabrika bir bilyeyi yanış basmıs ve dağıtmıs ona rağmen şikayetim üstüne ertesi gün öğleden sonra kargyla gönderdiler ve aradılar elinize geçtimi diye bence o onuda hiç sorun yok ve ucuz kanuni hayır derim çok pahalı aynı yolu iside yapıor o yüzden üzülmezsin ramzey iyidir ama 100 karaca alma sakın tavsiye etmiyorum fabrikanın sahibi remzi beylede bizaat yazısma şansın oluyo ben yazıstım:cat:bir türk markası fabrikasyonu tamamen türkiyeye tasıdılar hiç bir sorun yok ayrıca yamahaya 10.000 kadar 50cc motor üretiyorlar bilgine:cat:

hiç biri diyorum+ybr yada cbf diyorum ben de..+allah aşkına dinle şu adamları,japondan şaşma..

hiç biri diyorum+ybr yada cbf diyorum ben de..+allah aşkına dinle şu adamları,japondan şaşma..

yanlız gönül siterki arkadsın bunlarla hiç uğraşmaması ama parası belliymiş 2. el düşünmüyormus ve bunların arasından görüş bildirmemizi istiyor o sebeple ikisi arasından bir tercih yapabilmesi için yardımcı olmak lazım yamaha honda demeye gerek göremiyorum:wiinkk:

iki markayı da boşver ve üçüncü seçeneği düşün. ybr 125 ve cbf 150 akılcı bir tercih olacaktır. sitede söylenenleri iyi düşün. inşallah seni üzmeyecek bir motosiklet alırsın. kazasız sürüşler.

arkadaşım bakımlarını yaptıktan sonra çin malı dedikleri motor sana elinden gelenin en iyisini yapacaktır ;) herkes kendi malını över kimse malım kötü demez ancak dediğim gibi çinli alıpta bakımlarını zamanında yaptırır ve rodajını iyi geçirirsen bişeycik olmaz

öncelikle cevap vererek bana yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ancak benim şöyle bir sorunum var motora verebileceğim max 2500 tl 2. El motordanda anlamam kazık yemek istemiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar