Sınıf atlıyorum (:

Merhabalar

Değişik bir başlık oldu ancak konuyu doğru bölüme açtığımdanda tam emin değilim.

St kanuni gt250 r motorum var.Satıp büyütmek istiyorum.
Suzuki gsxr 600 ya da yamaha r6 alıcam

Ama şuan kullandığım motor beni motor binmekten soğuttu soğutacak.Korkuyorum yeni alacağm motordada aynı sorunlar olur diye.

Tabiki suzuki ve yamaha güzel markalar sağlam markalar ancak gözüm korktu şahsen.

Suzuki gsxr 600 ya da yamaha r6 kullanıcıları tavsiye ederler mi acaba ? Motosiklet modellerinde bu 2 motor hakkında açılmış konu yok sanırım.
Tavsiye ve bilgilerinizi bekliyorum

ya başlangıç motoru için çok uygun bir motor ama zamanla değişiyor.İnsan tam aradığını bulamıyorum.Gaz pedalının ayarsızlığı , değişik sorunlar , vites değiştirirken sesler her defasında değişik geliyor ve bulunduğum yerde adam akıllı servisi yok.Kime göstersem diye tereddütte kalıyorum :s vs vs

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------

gsx-r 600 dedim naked demedim

Merhabalar

Değişik bir başlık oldu ancak konuyu doğru bölüme açtığımdanda tam emin değilim.

St kanuni gt250 r motorum var.Satıp büyütmek istiyorum.
Suzuki gsxr 600 ya da yamaha r6 alıcam

Ama şuan kullandığım motor beni motor binmekten soğuttu soğutacak.Korkuyorum yeni alacağm motordada aynı sorunlar olur diye.

Tabiki suzuki ve yamaha güzel markalar sağlam markalar ancak gözüm korktu şahsen.

Suzuki gsxr 600 ya da yamaha r6 kullanıcıları tavsiye ederler mi acaba ? Motosiklet modellerinde bu 2 motor hakkında açılmış konu yok sanırım.
Tavsiye ve bilgilerinizi bekliyorum

250 hemen 600 bır makına bence cok hızlısın sen yada nazılının yolları dumduz
R6 ve gsxr 600 her ıkısıde guzel ama bence sen bıraz hızlı gıdıyorsun gıbıme gelıyor seri makına bunlar iiii düşün derim

Bahsetdiğiniz sorunlar S&Tlerin hiç bi şekilde kronik bir problemi değildir..
Tamamen motorun bakımsızlıgından meydana gelen sorunlardır..
Tecrube yapmadan 600luge gecmenızı tavsiye etmiyorum..
Suana kadar 5-6 motor degistirdim hala 600lüğe geçmeye korkuyorum..Acele etmeyin..
biraz deneyiminiz olsaydı bu sorunları yaşamazdınız Kendiniz halleder bi servise cokta gereksınım duymazdınız..;)

Hakkınızda hayırlısı:wiinkk:

direksiyonu sola çeviriyorum devir artıyor sanki gaza basıyorum.

Zamanında 1 saat boyunca çalışmadı.Sonra tekrar çalıştı.Servise götürdüm birşey yok diyor.Ekranda sinyal işaretleri gözükmez oldu.Yaşadığım sorunlar korkutuyor beni.

Motor binmekten soğumadan motoru değiştirmek istiyorum.

600'lük motor kullanmışlığım var.Ama çok değil.Yaşadığınız yerlere gitsem şahsen bende korkardım 600 ' lük motor binmekten hatta motor düşünmezdim belki.

2. ' si bakımsızlık diye birşey olacağını sanmıyorum.Motoru yağmurda kullanmadım , rodaj zamanında zorlamadım , ani kalkış fren yapmadım.Rüzgar benden yana olduğunda tek başıma 172 i gördüm.172 ' i forumda gören var mı acaba ?
Motor kapalı garaj motoru.Sadece toz oluyor.Gerekli yıkaması , yağlanması herşey zamanında yaptırılıyor.Km ' sine göre servise götürülüyor.

Ama yine her defasında değişik anlattığım sorunlarla karşlılaşıyorm.İşte suzuki ve yamaha gibi adı bilindik bir motor markasının servisinde içime sinmeyen bir sorun olduğunda çözebileceklerini düşünüyorum.Bir üst modele geçmemin sebebi bir nevi bu

bencede iyi yaparsın sat kurtul derim benimde ilk motorum kanuniydi neler cektim bir allah bilir:queen::farao: ayrıca bütçen ne kadar bilmiyorum ama ilk tercihin gsxr olsun

bencede iyi yaparsın sat kurtul derim benimde ilk motorum kanuniydi neler cektim bir allah bilir:queen::farao: ayrıca bütçen ne kadar bilmiyorum ama ilk tercihin gsxr olsun

Bence de sat kurtul arkadaşım. Japon makinaları hariç hiç bi doğuludan hayır gelmez ben söyleyeyim. Ama japonların böyle nazları olmaz.

Gidonu çevirince devrin yükselmesi büyük ihtimalle gaz telindeki boşluğun yetersiz olmasından. Biraz daha boşluk verirsen düzelecektir.

Benim motorda o ayar, gaz telinin karbüratör bağlantısındaki somunların sıkılıp gevşetilmesiyle yapılıyor. Seninki karbüratörlü değildir herhalde, ama gene de zor bir şey olmasa gerek.

japon motorunda da buna benzer şeyler olacaktır. sonuçta kul yapısı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar