Mondial mi Kanuni mi?

Slm arkadaslar ben motor almak istiyorum.
Yakıtı düşük kullanışlı saglam

Kastamonuda yasıyorum.Bana ole ıkıde bır bozulmycak.Sorunsuz olacak ve 3veya4 sene bınmek ıstyrm.Düşünceleriniz nelerdir.

Mondialin 125 uag

Kamuni bs 125

çin malı motrdan iyibir sağlamalık beklleme
2 sinn farklarını yazayım ben kanuni bs 125 derim

bs 125 de ön disk fren,benzn göstergesi,çelik jant mevcut

mondi uagg 125 te bu saydıklarımın hç biri yok

çin malı motrdan iyibir sağlamalık beklleme
2 sinn farklarını yazayım ben kanuni bs 125 derim

bs 125 de ön disk fren,benzn göstergesi,çelik jant mevcut

mondi uagg 125 te bu saydıklarımın hç biri yok

Arkadsım hec fayda gelmez mı hem bunlar Çin degıl dıye bılıyorum scoterler çin malı Türkiyede üretiliyor bu motorlar scooterlar için bişey diyemem ama bunlar çin degıl dıye bılyorum.bende kanuni dusunuyorum

fayda gelir tabi ama periyodk bakımları düzenli yaptırman lazım.tabiki çin malı scoter meselesi değil hepsi çin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 ----------

yakıtı konusunda 2 side aynıdır neredeyse.ama cup lar kadar az yakmaz

fayda gelir tabi ama periyodk bakımları düzenli yaptırman lazım.tabiki çin malı scoter meselesi değil hepsi çin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 ----------

yakıtı konusunda 2 side aynıdır neredeyse.ama cup lar kadar az yakmaz

kararsız kaldım herkez bısey dıyoo scoter daha fazla yakıyo arkadasım arastırmalarımda hep scoter fazla yakar dıye oldu

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Kanuni Kuralkana güvenme sakın Mondial Kanuniden çok çok daha üstün bir firma mondialden şaşma.

Ben kanuni hussar kullanıyorum motorumdanda memnunum tamam 8 hp bir scooterdan

aşırı bir performans beklenemez ama şimdilik beni yeterince tatmin edebiliyor. Hangisinin

servisi daha yakın ve daha güvenilirse onu sec derim ben, aynı zamanda kanuni daha

üstün geliyor bana benzin göstergesi gereksiz bişey değil aksine şu zamanda aşırı gerekli

, disk frende iyi bir artı olacaktır , scooterdan daha az yakar bu garanti , cuplarla scooter ı bir tutma scooter otomatik cup yarı otomatik :)

Ben kanuni hussar kullanıyorum motorumdanda memnunum tamam 8 hp bir scooterdan

aşırı bir performans beklenemez ama şimdilik beni yeterince tatmin edebiliyor. Hangisinin

servisi daha yakın ve daha güvenilirse onu sec derim ben, aynı zamanda kanuni daha

üstün geliyor bana benzin göstergesi gereksiz bişey değil aksine şu zamanda aşırı gerekli

, disk frende iyi bir artı olacaktır , scooterdan daha az yakar bu garanti , cuplarla scooter ı bir tutma scooter otomatik cup yarı otomatik :)

Teşşkuler bende kanuni almayı dusunuyorum. BS125 cok hosuma gıttı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------

Lifan Lf 125-5 2010
http://www.lifan.com.tr/
2008 modelini sahibinden'de 1500'den alabilirsin.

Hocam sıfır almayı dusunuyrm bıde kastamonuda tamır ısı zor lıfan :)

Kampana ön fren çok sakat bence.:cat:
Buna göre değerlendir sen.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:

Hocam lıfan alamam sadece mondial ve kanuni dusunuyorum servısı olsun satıs yerı olsun kastamonuda oldugundan ıksındn bırını arastryorum bakalım hangısı kısmet :):cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam lıfan alamam sadece mondial ve kanuni dusunuyorum servısı olsun satıs yerı olsun kastamonuda oldugundan ıksındn bırını arastryorum bakalım hangısı kısmet :):cat:

Kendin bilirsin Lifan'ın kalitesini bulamazsın diğerlerinde söylemesi benden. Servise takma kafayı onlar Lifan'a da bakar, Kanuni'ye Honda tamir ettirilebiliyorsa Lifan'a hayli hayli bakarlar.:wiinkk:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Mondial 125 UAG
Keşfetmeyi sevenler ve uzun mesafe yolcuları için Mondial güvenli, konforlu ve yüksek performanslı touring motorları sizlerle buluşturuyor...
1.750.00 TL.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen:

Kanuni Kuralkana güvenme sakın Mondial Kanuniden çok çok daha üstün bir firma mondialden şaşma.

ön göbek fabrikasyon hatalı cıktı servıs bunu bildirdi 1 gün sürmedi komple cant geldi lastiğide dahil madem iki firma arasında tercih yapıcan kanuniden şaşma derim

ön göbek fabrikasyon hatalı cıktı servıs bunu bildirdi 1 gün sürmedi komple cant geldi lastiğide dahil madem iki firma arasında tercih yapıcan kanuniden şaşma derim

Evet Arkadaslar ben cok arastırdım Kımse Mondial demedi herkez kanuni dedi İnş hayırlı olur Sizdde kanuniyi tercih edın derım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar