Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Km'ler arasındaki fark? 15.000 km mi 23.000 mi?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    11 Ağustos 2009
    Arkadaşlar şimdi durum şu, regal raptor almaya karar verdim (nihayet) lakin gördüğüm bir motor 23.000 km'de ama fotoğrafları bayağı güzel, sahibi sorun yok diyor. alarmı, kilidi, özel yapım çantaları vs her bişeyi var. Diğeri ise 15.000 km'de. Bu km. ler çok sorun çıkarır mı? Zira ilk motorum olacak öyle tecrübem de yok. 23000'lik daha güzel daha temiz görünüyor ama yok sen görünüşe aldırma 15000 olan daha iyidir derseniz ona doğru kayim??


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    18 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul/Üsküdar
    Motosikleti
    ER6-f
    Velarion,

    Oncelikle alacagim motor çin malı bir motor oldugu icin oncelikle alabildiginin en az kilometre ve en yuksek modelini almaya calis diye nacizane tavsiyede bulunabilirim sana.

    Bende bir RR kullanıcısıyım ve servis dışında motorumdan oldukça memnunum. Ancak artik tarz degistirmek istememden dolayi bende motorumu satiyorum. Bu motorlarda kesinlikle alarm, çanta vs. gibi setlere aldanma. Onemli olan motorun hareketli aksamlarinda sorun olup olmaması. 25000 km de alirsin bir motor ama 3-5 gun sonra balata, lastik, gobek, debriyaj gibi degisimler cikarsa karsina zarar etmis olursun. Bahsettigin en guzel canta alarm fiyatlari 40-50 milyon. Sonucta GIVI marka bir canta degil bahsettigin sentetik deri.

    Aldigin motorun km sine gore degisimlerinin ve bakımlarının yappılmış olmasına dikkat et. Dedigim gibi bende motorumu satiyorum. İstanbuldaysan burdan reklam olmasın ozelden mesaj atarsan gorusuruz.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler