SPEED150 vs WİNDY S

Kısa bir süre içerisinde scooter ımı satıp bu 2 modelden birini almaya niyetlendim..Sadece bu 2 motoru kullanan arkadaşlarımızdan tarafsız olarak yorumlarını,motorlarının + ve- lerini burada yazmalarını rica ediyorum..Keeway in işçilik ve malzeme kalitesinin biraz daha üstün olduğunu duydum..Uzun süre bineceğim ev-iş arasında ve gezi amaçlı kullanacağım bir seçenek olacak bunu göz önüne alarak yorumlarınızı yaparsanız sevinirim..

*servis
*yakıt
*dayanıklılık
*parça ve işçilik kalitesi

En doğru test kullanıcıların yorumları ile oluşacak kafamda..Şimdiden tşk.ederek kullanıcılarından yorumlarını bekliyorum..

windys.jpg

speedzye.jpg

Son düzenleme:
windye bindim ben motorun performansı ybr ile aynı diyebilirim fakat rahatsız edecek seviyede vibrasyon var ayrıca 125cc

fakat keawaySPEED150 bence daha iyi cunku macar malı bildigim kadarıyla sitede konusluştu bu motor onerildi ama kanuni çin sonucunda ayrıca 150cc olması bence buyuk bi avantaj performans olarak bilmıyorum hiç binmedım gormedımde ama ybrnın aynısı gibi tip olarak

fakat tipini begendıgını ve kesene uyanı al eger geciş için ise değilse benım onerim SPEED150

vindy s de titreşim yok denecek kadar azdır ve gerçekten konforlu sağlam güzel bi motor ben kanuni diyorum

windye bindim ben motorun performansı ybr ile aynı diyebilirim fakat rahatsız edecek seviyede vibrasyon var ayrıca 125cc

fakat keawaySPEED150 bence daha iyi cunku macar malı bildigim kadarıyla sitede konusluştu bu motor onerildi ama kanuni çin sonucunda ayrıca 150cc olması bence buyuk bi avantaj performans olarak bilmıyorum hiç binmedım gormedımde ama ybrnın aynısı gibi tip olarak

fakat tipini begendıgını ve kesene uyanı al eger geciş için ise değilse benım onerim SPEED150

sen windy e bindim diyosun.Peki konuda adam windy mi diyor windy s mi?
Ha windy s e binip titrediysen seni tebrik ediyorum

Dostum Windy S'i bana sorun 2 ayda 9000km yaptım!..
Diğer motor hakkında bilgim yok ama windy S ile tek marşla 250 km yol yapıyorum titreşim olsaydı o yol bitmezdi emin ol. bazen 150'lik olsa iyi olurdu diyorum çünkü şanzıman hız için yapılmış gibi geldi bana, uzun rampada 4. vitese düşüyor.
diğer motoru da 150'lik olduğu için tercih edebilirsin ama servis ağı, parça sıkıntısı, bunları da araştır. Ben Windy S için konuşuyorum, bu motoru alacaksın(Siyahı başka güzeldir), motor koruma demiri, arka çanta, 8000K xenon taktın mı tadından yenmez.
-->> http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/45321-yeni-kanuni-windy-s-19.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar