KYMCO mu SYM mi

Arkadaşlar yeni scooter motor alacağım. Sym fiddle II ile kymco modelleri arasında gidip geliyorum. öncelikle parça ve bakım fiyatlarını kıyaslamanızı rica edicem. Daha sonra performans ve yakıt olarak. Duyduğuma göre kymco lar fazla yakıyor diyorlar. Bir de 125 lik motor yokuşta bayılır mı. örnek olarak motorda 2 kişi marmaristen turunca çıkabilir miyim? çıkarsam da bu bana düşük performans ya da fazla benzin olarak döner mi? Yokuş performansı için yarı otomatik bi motor mu almalıyım (Kymco Straight 150 gibi) yoksa 125 yerine daha büyük bi otomatik scooter mı? Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
SYM yi bilmeyenler uzak dur diyebilir, kulağa yeni bir ucuz çinli gibi geliyor ama seramik silindir kullandığı motorları çok sağlam.
ben prensip olarak scooter'lara yaklaşmıyorum, kavrama sistemi olduğundan, pek ekonomi yapamıyosun.
ama 100lük cup lardan alabilirsin

iki günde bir SYM mi KYMCO mu diye konu açılıyor siteyi hiç araştırmıyorsunuz galiba arkadaşlar genede cevap vereyim SYM diyorum çünkü çok daha kaliteli

KBC

kymco kullanmadım bilmiyorum ,ama kulaktan duyma kaliteli olduğunu biliyorum sadece,
ama 2005 ten beri sym kullanıyoruz babam ve ben.
kalitesinde kusur yok birkerecik arıza yapmadı normal bakımlarının dışında hiç bir masrafı olmadı, kaza yaptım ben mio 100 le arka stop,sinyal arka grenaj, arka yan grenajlar , ön yan grenajlar yani :D nerdeyse tüm plastik aksam parçalandı ve sağ ayna bağlantısı marşın olduğu ölüm de buna dahil toplamda 800 küsür tl tuttu azmıdır cok mudur bilmem ama sigorta karşıladı. ben sym kullanıcısı olarak sana SYM öneririm.

Ayrıca arkadaş konuyu yanlış görmediysem 2009 un 6 . ayında açmış :S almıştır heralde :D:D:D

İkiside kalite olarak bence aynı sym kullan sym diyor kymco kullanan kymco diyor normal çünkü ikiside kaliteli motor.Ben kymco kullanıyorum bende çok memnum kedi gibi makina çok seri kullanması çok zevkli alırsan pişman olmazsın.

Zor soru valla...Yüksek hacimli motorlarda her ikiside olur derim ama ufak scooter'larda SYM derim. Kymco'da çok güzel ama motor harici olarak grenaj kalitesi düşük:(

KBC

tam 1 sene sonra iyi hortlamış konu :D :))) fakat konuyu açan arkadaş ortalıklarda yok, daha önceki msjlarada cvp vermemiş :S sırf laf olsun die acmış ki bu konuyla ilgili başka başlıklar vardı gereksiz açmış , hiç araştırmadan okumadan üye olmuş aynı dakikalarda konuyu açmış :)

Kısa bir süre Ankara'da arkadaşımın SYM GTS 250'sini kullandım. Çok keyifli bir motor. Bende de Kymco XCiting 250i var. Esasında pek bir farkları yok. Zira birbirinin emsali motorları karşılaştırıyoruz. Honda Silverwing vs Kymco değil yani konu.

Öte yandan SYM kullananlar SYM, Kymco kullananlar Kymco diyeceklerdir doğal olarak. Ben arkadaşımın SYM'sini kullanıp Kymco satın aldım. Sadece tipini daha fazla beğendiğim için. Her ikisinin de parçalarının el yakmadığını, yakıt sarfiyatlarının denk olduğunu, mekanik arıza konusunda cimri davrandıklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Bence, servisi vs. oturduğun yere en yakın olanı tercih edilmeli. Dediğim gibi her ikisi de yeterince kaliteli, kendini ispatlamış markalar. (Yeterince objektif bir cevap oldu sanırım =)

KBC

Kısa bir süre Ankara'da arkadaşımın SYM GTS 250'sini kullandım. Çok keyifli bir motor. Bende de Kymco XCiting 250i var. Esasında pek bir farkları yok. Zira birbirinin emsali motorları karşılaştırıyoruz. Honda Silverwing vs Kymco değil yani konu.

Öte yandan SYM kullananlar SYM, Kymco kullananlar Kymco diyeceklerdir doğal olarak. Ben arkadaşımın SYM'sini kullanıp Kymco satın aldım. Sadece tipini daha fazla beğendiğim için. Her ikisinin de parçalarının el yakmadığını, yakıt sarfiyatlarının denk olduğunu, mekanik arıza konusunda cimri davrandıklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Bence, servisi vs. oturduğun yere en yakın olanı tercih edilmeli. Dediğim gibi her ikisi de yeterince kaliteli, kendini ispatlamış markalar. (Yeterince objektif bir cevap oldu sanırım =)

+1 :queen: en güzel bu cvp olmuş :) bundan sonra bu kisi arasında soru soracak olan olursa burdan faydlansın bari :)

asm

Kimisi de Sym Fiddle 2 artık Türkiye'de üretiliyor diye sorunlu diyor.

Buyrun buradan yakın!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar