Alıntı:
Rigel´isimli üyeden Alıntı
Supersport motosikletlerin kullanım alanlarını biliyor olmalısın. Bana göre tek kullanım alanı pist. Öyle bir motorla İstanbul'dan Antalya'ya gitmen veya nöbetçi eczaneden göz damlası alıp gelmen biraz güç oluyor. Bunları yapanlar "bakın Ankara'dan İstanbul'a SS ile gelebildim" filan gibi topicler açıyorlar burada...
Ama "ben sadece cilalamaktan, sonra da karşısına geçip seyretmekten hoşlanıyorum, arasıra da caddede bir aşağı bir yukarı ses yapsam açılırım!" diyorsan tam sana göre.
SS'lar yerine daha az hırçın, oturuşu daha rahat, şehiriçi için ve uzun yol için daha münasip birşeyler baksana..
Örneğin: Fazer serisi, Kawasaki Z serisi, Honda Hornet, Suzuki Bandit'ler, GSR...
Benim fikrim tabii..
|
Bir SS ci olarak birşeyler soylemek ihtiyacı duydum bu yazının karsılıgında musadenle.
Bende 600RR kullandım 9 ay kadar. İşime gidip geldim, gezmelerime gittim, canım sıkıldı otobanda gazladım vs vs...
Yaklasık bir SS cinin ortalama yapacagı km yılda 5000 dir.
Ben 9 ayda 25.000 km yaptım.
istanbul - bandırma - mersin - izmir - ısparta - antalya - marmaris ve bu guzergahında geri donusunu yaptım yaklasık 2500 km.
Hic durmaksızın 900 km yol yaptım. Sadece bezin almak icin istasyonlara girmeyi saymazsak.
O 900km yolu yapınca oyle muthis bir haz ile indimki yolum bittiginde dunyanın en mutlu en huzurlu en harika duygularını hissettim.
Bu arada ben motora oyle tatlı su motorcuları gibi de binmedim.
Gecen kıs 1 gun bile bırakmadım. Yani kar yagdıgı zamanlarda buna dahil.
Simdi ben bir SS ci olarak bunları soyleyebiliyorum.
Peki sen hiç kullandınmı ?