SCOOTER Kıyaslama Düşüncelerinizi Alalım -
17-08-2008, 02:08 AM
Evet arkadaşlar scooter almayı düşünüyorum araştarmalarım sonucunda şu 3 modelde kaldım sizce hangisi işyerim 10km uzaklıkta işe gidip gelmek için kullanacağım yakıt yönünden tasarruflu bişey olmasını istiyorum iki kişi bindiğindede ıkınmayan bir model olsun istiyorum.
Benim düşündüğüm modeller şunlar
Mondial 150 ZC
Monero Angel 150
Asyamotor AS 150 T19A
Bu 3ü arasında kaldım asya motor fiyat olarakta biraz yüksek aslında. Sizin düşünceleriniz nedir hangisini tercih ederdiniz yada kardeş şunu alsan senin için daha iyi olur diyebileceğiniz bi model varmı.
Çevrimdışı (offline)
Bulunduğu Yer: Lüleburgaz Mesleği: Arasıra öğrenci sarhoşken pilot..
Motosikleti: Diğerleri gitti şimdi Aprilia Rs250
Kan Grubu: O Rh-
17-08-2008, 02:11 AM
Hepsinin motorları aynı
Birbirleri ile aynı parçalara sahipler
Tek farkları kasalarındaki değişiklikler ve markaları
Bence en ucuzunu al karlı çıkarsın
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 150 ZC
Kan Grubu: O Rh+
17-08-2008, 02:40 AM
ben de 150 zc var 850 km su an ve gayet de memnunum, asya motorun tipi çok kötü geliyor bana, monero ise klasik scooter modeli yani hiç beğenediğim bir tipe sahip scooter, yine aralarında en heybetli görüntülü 150 zc'dir arkadaşım. eğer zc alacaksan gidip de buzdolabı çamaşır makinası satan yerlerden alma, git bi mondial yetkili bayisinden al, çünkü ön tarafta küçük bi montaj hatası oluyor.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha R1 olsa laptopun basında isi ne....
Kan Grubu: O Rh+
17-08-2008, 22:39 PM
Hepsi aynı aynı motora sahip az yaksın ii gitsin dersen monero al cünkü obürleri agır olduundan hem cok yakıyo hemde performans düsüyo öbürlerinin sekline aldanma....
Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz DRFİRARİ:SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: olmazmı
17-08-2008, 22:48 PM
asya motor biraz daha buyuktur ben 3 yıldır asya kullanıyorum bi sorunum çıkmadı şuan için ama ben olsam fiyatına bakarak mondialı alırım tipide güzel birşey
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Dylan da yok GT250R de Gilera Runner VXR 200 de...
Kan Grubu: B Rh+
17-08-2008, 23:01 PM
Bu gibi birbirinin aynısı motorlarda en mantıklısı, en ucuzunu ve de servisi sana en yakın olanını almaktır.
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> O defteri dürdüm artık !..
Sıfır gibi masterlock 8/10 güvenlik oranlı halat kilit Sahibinden.com ilan no:10609776
Evet arkadaşlar scooter almayı düşünüyorum araştarmalarım sonucunda şu 3 modelde kaldım sizce hangisi işyerim 10km uzaklıkta işe gidip gelmek için kullanacağım yakıt yönünden tasarruflu bişey olmasını istiyorum iki kişi bindiğindede ıkınmayan bir model olsun istiyorum.
Benim düşündüğüm modeller şunlar
Mondial 150 ZC
Monero Angel 150
Asyamotor AS 150 T19A
Bu 3ü arasında kaldım asya motor fiyat olarakta biraz yüksek aslında. Sizin düşünceleriniz nedir hangisini tercih ederdiniz yada kardeş şunu alsan senin için daha iyi olur diyebileceğiniz bi model varmı.
çinli tayfanın en dayanıklısı ve en kalitelisi tartışmasız mondial'dir.
parça-servis hiç sorun yaşamazsın, bakımını düzgün yaparsan da uzun yıllar kullanırsın. bir yılda dağılır dedikleri zat 150'ye 3 yıl 10bin km bindim, halen kardeşim biniyor, parasının karşılığını fazlasıyla veriyor.
çinli almak zaten risk, bir de ucuzuna kaçıp abidik marka alma derim. mondial 2-3 yıldır Türkiyenin en büyük motosiklet markalarından biri.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kymco Xciting 250 İnternetli :)
Kan Grubu: A Rh+
18-08-2008, 12:52 PM
Asyamotor AS 150 T19A
bu güzel makina ama tek renk ve rengi kırmızı.. üzerinde birazcık desen ve bi kaç atraksiyon yaparım dersen budur. hatta sitede nitrous81 isimli kullanıcının motorunu incelersen gayet şık olduğunu görebilirsin.
Teşekkürler
Sevgili Kwang Yang abicim..Sen bu mesajı okurken ben çok uzaklarda ta Türkiyemde olacağım.. Sana yaptığın her şey için teşekkür ederim.. ama her şeyden önce yaptığın Xciting için..Kendine iyi bak üzme kendini de bizide..Kal saalıcakla..KaMYOCu kirki......
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Asya150T1 en kısa zamanda BURGMAN 4oo
Kan Grubu: A Rh+
24-08-2008, 20:04 PM
Biraz daha para biriktir burgman 400 al Derim ben kafan rahat eder en azından ikinci el al 5500 6000 ytl ye güzel bişey bulursn istedigin zaman bas karsa git 10 numara makina