V Strom DL 650 kesinlikle tavsiye edilebilecek bir motosiklet.
TA gibi Off Rad uyumlu olmasada artıları çok daha fazla

yaklaşık 20.000,-YTL para yatırdıktan sonra 100 kişinin % kaçı Off Road yapıyor gerçek anlamda?? sürekli V Strom dağ-bayır gitmez kriterleri bahane edilmekte

1- V Strom'un asfalt performansı kesinlikle daha iyi dir...ivmelenme,son hız vs.67HP ile yaklaşık 50HP arasında çok fark var!
2- oturma pozisyonu belki ikisinde de benzer ama DL 650 ile 375 km NON stop yolculuktan sonra hiç bir rahatsızlık algılamadığıma göre sorun yoktur.
3- ortalama 110-120km/s arasıra 150-170 km/s ve daha fazlası ile 22lt olan deponun 19lt'si ile 420km gibi bir mesafeyi defalarca katettim! son denememde
18,6lt yakıt ile 440km yol yaptım! ben genelde artçım ile yola çıkarım ve 3 çanta da ağzına kadar dolu olur! bu, toplam ağırlık yaklaşık 400kg demektir!
bu yük altında TA ile sorunsuz ve konforlu bir yolculuk yapılabileceğine şahsen inanmıyorum.
4- Titreşimden söz edilmiş

V Strom da titreşim var diyen bu motosiklete asla binmiş olamaz

ben 375 km non stop yolculuktan söz ettim!
5- Görüntü olarak V Strom daha yakışıklı bu da su götürmez bir gerçek.
6- şu anda da öyle aslında ama gelecek yıllarda Suzuki V Strom daha da ön plana çıkarak pazardan çok ciddi bir pay kapacak.
Son olarak. DL 650 ya da 1000 farketmez hangisini alırsanız alın kesinlikle pişman olmayacak ve her üzerine oturduğunuzda yeniden heyecanlanacaksınız.