Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

2008, Yüksek klasman cruiser karşılaştırması

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    dragstar72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Şubat 2008
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    DRAGSTARXVS650 KAWASAKİ ER-6F YAMAHA XJ6
    Alıntı _alp_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son birkac gundur soyle bir egilim var. 'Buyuk cc'li motorla iskence cekersin' Bunlari yazanlar buyuk cc'li bir motorla kac kilometre yapti cok merak ediyorum. Biri birsey sey yaziyor ondan sonra bilen bilmeyen herkes ayni seyi tekrarliyor. 'Buyuk cc'li motorla iskence cekersin' lafini simdiye kadar buyuk cc makina kullanan kimseden duymadim. Alistiktan sonra sehir icinde de, otobanda da iskence vs. olmuyor

    Bir baska ve cok daha uzucu bir baska egilim ise, buyuk cc motor kullanan insanlara 'sonradan gorme', 'paranin nasil kazanildigini bilmiyor' ve 'gosteris meraklisi' gibi ithamlarda bulunulmasi. Tanimadigi, etmedigi, parayi nasil kazandigini bilmedigi insanlar hakkinda bu tur sozcukler kullanan insanlara zaten cevap bile vermeye gerek yok. Yine de bu sozcukleri sahiplerine aynen iade ediyorum. Ben simdiye kadar yolda ferrari gordu mu, 'serefsiz kim bilir nasil aldi o arabayi, kimleri dolandirdi' diyen veya guzel bir evin onunden gecerken, 'calismayla alinmaz bu ev' diyen cok ezik insanla karsilastim. Ben ise herzaman 'gule gule kullansin, daha guzeli benim olur insallah' dedim ve Allah bana herzaman gonlume gore verdi.

    Bu sozcuklerin sahiplerine son bir tavsiye, boyle dusunerek ve yazarak ancak kendi kendinize kotuluk edersiniz. Haset ve kotu duygular insani icten ice yer ve sonunda her zaman mutsuz eder. Bunlari yazinca buyuk cc'li motor kullananlara ne mi olur? Hicbirsey. Buyuk cc'li motoruyla seve seve kendine iskence etmeye devam eder

    sevgili arkadaşım alıntı yapmammın nedeni arkadaşa sıkışık trafikte işkence çekersin demem diğerlerini üzerime almıyorum.Neden böyle dediğime gelince benim herhangi bir sorunu olmayan 650cc criuser motorla sıkışık trafikte alt tarafım kebab oluyorsa 1300 cc lik motordaki püfür püfür olmaz heralde değilmi?
    bu cc deki motoru kullanmam gerekmiyor heralde bunu anlayabilmek için.Kendi şahsi görüşüm harcayamayacak kadar da param olsa 1300cc veya muadili motor almayı pek düşünmem bu benim şahsi görüşümdür.Ama kimseyede alma demem onun zevkidir seçimidir.Anladığım kadarıyla sende yüksek cc kullanıyorsun trafikteki deneyimlerini bizimle paylaşmanı isterim. Saygılar...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    16 Şubat 2008
    Şehir
    istanbul / kadiköy
    Motosikleti
    roadstar 250 (cok guzel ya)
    sen 2000 cc makina al sonra istanbulda gez. bu işin akı bokunu kurtarmaz ozaman bide makina 40 milyar sonra görgülü bir insan ol. kimsenin parasında pulunda gözum yok yanlış anlasılmasın ama okadar parayı gidip caddede iki tur atmak için harcayan birisi ekmegin, benzinin ve asgari maaşın ne kadar oldugu bilmemesi lazım. zengin düşmanı gibi gorunmek istemiyorum ayrıca adamın parası varsa birak motor almayı o parayala cayır cayır mangal yaksa beni ilgilendirmez kazandıysada istedigi gibi harcamak hakkıdır.
    [COLOR="Red"][B]
    Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
    Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]

  3. #23
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    içel
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Suzuki bambaşka duruyor kullanmak isterdim. Tepeden tırnağa tasarım ve güzellik abidesi.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

  4. #24

    Üyelik
    19 Haziran 2008
    selam arkadaşlar bence herkesin modoru güzel bunlarda öyle ama ne yabersın benim 750 c şhadowum var bana yeder

  5. #25
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Suzuki VZR Intruder derim hic dusunmeden o motorun seside kaliteside baska motorda yok.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

  6. #26

    Üyelik
    05 Mayıs 2008
    Şehir
    üsküdar
    Suzuki VZR 1800 Intruder herzamannnnnnnnnn

  7. #27
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Aralık 2005
    Şehir
    Yollarda...
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Bu motorların en pahalısı 0 km Renault Laguna'dan ucuz Intruder kullanan sonradan görmeyse Laguna kullananlara ne diyelim Hele ki SUV kullananlara?


    Not:Şehir içinde dana gibi SUV'ler (X5, Cayenne gibi) kullanan insanlara ben de uyuzum. Hava olsun diye o aleti kullanırken yaktıkları benzine yazık.

  8. #28
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2007
    bu seçenekler içinde en mantıklısı kawasaki, 3200 de en yüksek torku veriyor. diğerlerinin tork dvirleri yüksek, hondanın 3000 torku düşün ama ona göre fiyatıda, diğerlerine bakmam bile (BEN OLSAM) yine bunlardan alacak olsam honda yı alırım. tork devri daha düşük, fiyat devride daha düşük.
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

  9. #29

    Üyelik
    04 Ocak 2008
    Motosikleti
    Honda 1300s
    Ne kıskanç insanlar var ya. Sanane kardeşim. Millet 150 metre yat kullanıyor, Bizim 1300Cc miz gözüne battı. Ben babadan kalma cruisercıyım. Düşük cc li cruiserlarda rahat edemiyorum. Boyumda uzun geliyor zaten. Yok emekli maaşıyla geçinen varmış yok bilmemne. Bizde emekli maaşıyla geçindik. Köpek gibi çalıştım ben bu motoru almak için. Şimdi istesem her ay bitane alırım. Custom chopper kulananların niye buraya takılmadığı belli oluyor.

    Bu arada Suzuki M109R bir adıylada VZR1800 almayı planlıyorum yaza doğru. Ama sportcruiser sınıfına kaçıyor ve acsesuarı çanta filan takınca çok çirkinleşiyor motor. Ama bir hafta filan boyunca kullandım honda nın 600rr'na toz yutturcak kadar hızlı bir alet gerçekten. Ama benim pek tarzımda değil düşünüyorum işte.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler