ben cbf derim.
yamaha da çok güzel makine yapmış ancak kullanmadım henüz teknik açıdan bişey diyemem sadece görünüş açısından değerlendireceğim:
çıkartma yapıştırmışlar renk katsın diye ama ben daha klasik görüntü sevdiğimden beğenmedim. ayrıca fuarda yakından bakma imkanım oldu göstergeler hiç hoşuma gitmedi, tabi zevk meselesi. boyutları gayet tatminkar ve kalitesine de kimse bişey diyemez zaten. performansı hakkında bilgim yok malesef.
cbf e gelince, kendini kanıtlamış, neredeyse her motorcu tarafından beğenilen bir motor. ayrıca benim motorum :p
çok memnunum, şehir içi kullanımda çok rahat, her türlü uzun yola da gider ama 120 yi geçmezsen yararına olur uzun yolda. tek eksi yönü pahalı yedek parça olabilir. zira geçen gün yeni zincir seti almam gerekti işçilik dahil 431 ytl ödedim. yamaha daha uygun diye biliyorum.
son olarak bence ybr ye kıyasla görüntüsü daha güzel, herkes tarafından bilinen kalitesi kabul edilmiş bi motor ama ybr 125 e bakarak ybr 250 nin de kalitesi tahmin edilebilir sanırım bu da çok iyi demek oluyor. ancak 0 fiyatları arasında da belli bir fark ama motorlar arasında bu kadar fark var mı bilemem.
ben cbf i kesinlikle tavsiye ederim bu da son sözüm.
çok uzattıysam kusuruma bakma