anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Marka ve Model Kıyaslamaları

cgl 125 apache 150 cbf150 sizce hangisi

Bu konuya 36 cevap yazıldı 1779 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#1)
kemerlim

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA cgl 125
Kan Grubu: A Rh-
cgl 125 apache 150 cbf150 sizce hangisi - 13-11-2007, 10:19 AM

motor alıcam ama karar veremiyorum lütfen yardım edin üç motor arasında sıkıştım kaldım honda cgl 125 tvs apache 150 honda cbf150

Eski
  (#2)
honda_1947

honda_1947 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cgl 125
13-11-2007, 12:08 PM

honda cbf 150 cgl de çok kaliteli aMA cbf derimm çokk kaliteli sonuçta hondadaa
anlladın sen onu
Eski
  (#3)
jetsurucu

jetsurucu - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yamaha R1 ve honda cbf150
Kan Grubu: O Rh-
13-11-2007, 15:02 PM

kardeş ben cbf 150 kullanıcısıyım hız olarak tatmin etmez çünki karoseri agır ama denge konusunda süper bi makine vibrasyon sıfır artcıda rahat bu durumda yol tutuşuda çok iyi yakıt olarakta sınıfında iyi hepsinden öte motor çok saglam ve dayanıklı bi makine ben o motorla arazide cross bile yaptım inanmaz isen videolarımı izletebilirim benim o kadar eziyetime dayandı ya emin ol sıradan bir kullanıcı için ömürlük makine derim
Eski
  (#4)
kimi

kimi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-11-2007, 17:17 PM

Apache'nin 150 cc modelinin geleceği belirsiz. RTR 160 gelince satışı durabilir. Bence YBR 125'i de düşün. CBF 150'lerde duyduğuma göre ön far, boya kalitesi, zincir, (kısmen) devir saatinin olmaması, ağırlık merkezinin arkaya daha yakın olması ve hız göstergesinin ibresinin titremesi gibi olumsuzluklar varmış.

"I am not worried. There are many things coming, when that comes it is the real thing."
Kimi Raikkonen is the 2007 Formula One World Champion
Eski
  (#5)
mehmetcalli35

mehmetcalli35 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: presto 150t
Kan Grubu: A Rh+
13-11-2007, 18:29 PM

Saydığın 3 motor arasında cbf 150 derim.Ama 2.el motor alacam diyorsan arkadaşında dediği gibi ybr125 ede göz at derim.Çünkü ybr125 in 2. ellerini gayet uygun fiyatlara bulmak mümkün.
Eski
  (#6)
abal

abal - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ASYA 150T 19A
Kan Grubu: O Rh+
13-11-2007, 18:48 PM

cgl vede cbf ikiside honda birisi eski model birisi yeni model... yeni alacaksan tabiki cbf al der herkes.. bu arada eskide olsa bi ybr ye bindim bide cgl ye bindim.. kesinlikle honda çok fark ediyor..

KIRMIZI BOĞA..
Eski
  (#7)
huma

huma - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-11-2007, 19:08 PM

Alıntı:
kimi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Apache'nin 150 cc modelinin geleceği belirsiz. RTR 160 gelince satışı durabilir. Bence YBR 125'i de düşün. CBF 150'lerde duyduğuma göre ön far, boya kalitesi, zincir, (kısmen) devir saatinin olmaması, ağırlık merkezinin arkaya daha yakın olması ve hız göstergesinin ibresinin titremesi gibi olumsuzluklar varmış.
atıyosun ........................
5500 km deyim yularıda yazılan ların hiç birini yaşamadım ,
Honda yı sallama bir hint markası ile karşılaştıran zihniyete de bir şey diyemiyorum .
yamaha ybr 125 cc ile karşılaştır da anlayalım .

EY VATAN ; senin için,bir ÖLÜR bin DOGARIZ.
Eski
  (#8)
kimi

kimi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-11-2007, 19:15 PM

Alıntı:
huma´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Honda yı sallama bir hint markası ile karşılaştıran zihniyete de bir şey diyemiyorum .
CBF 150'nin diğer Honda modelleri gibi kaliteli olmadığını düşünüyorum. Ayrıca yazdıklarımın tamamını cbf150.net forumunda okudum. Hepsini de kullananlar yazmıştı....

YBR 125 kendini kanıtlamış bir motor, topiğinde verilen bir linki de ekleyeyim. 47 ülke, 150.000 kilometre. Referans olur belki...

http://www.tavooo.com/photos.php?lang=eng

Konu kimi tarafından (13-11-2007 Saat 19:29 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

"I am not worried. There are many things coming, when that comes it is the real thing."
Eski
  (#9)
huma

huma - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-11-2007, 19:32 PM

Alıntı:
CBF 150'nin diğer Honda modelleri gibi kaliteli olmadığını düşünüyorum. Ayrıca yazdıklarımın tamamını cbf150.net forumunda okudum. Hepsini de kullananlar yazmıştı....

YBR 125 kendini kanıtlamış bir motor, topiğinde verilen bir linki de ekleyeyim. 47 ülke, 150.000 kilometre. Referans olur belki...

http://www.tavooo.com/photos.php?lang=eng
referans ına ve aklına ihtiyacım yok ,,,,,,,,,,,,,,,,,
yamaha ybr nin kalitesinin yüksekliğini herkes gibi ben de bilirim ,
zaten o nu da kıyaslayan yok ............................

Konu huma tarafından (13-11-2007 Saat 19:39 PM ) de değiştirilmiştir..

Eski
  (#10)
kimi

kimi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-11-2007, 19:33 PM

Alıntı:
Önemli değil.

Eski
  (#11)
cbf 150

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBF 150
13-11-2007, 20:18 PM

Alıntı:
14 aydır cbf 150 kullanıyorum anlattığınız olumsuzlulların hiçbirini yaşamadım kaldıki sizinde kanıtınız yok kulaktan dolma şeylerle yorum yapıyosunuz gibi geldi bana( havada ybr 125 rüzgarı esiyo sanki)
Eski
  (#12)
kimi

kimi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-11-2007, 21:20 PM

Doğru kulaktan dolma bilgilerdi benimki. Adresini de verdim zaten, belki biliyorsunuzdur siteyi de, kullanan arkadaşlar motorun beğenmedikleri yönlerini yazmışlar, herhalde onlarda yalan yanlış yazacak değiller . Ayrıca şunu belirteyim marka fanatikliği yapmak değildi amacım, sadece aklımda bu motorla ilgili soru işaretleri vardı onları yazdım. Aslında yazdıklarım tam da sorun sayılmaz eksiklik demek daha doğru. Mesela ön far, emin değilim ama motorun devrine bağlı olarak gücü değişiyormuş. Zincirle ilgili O-Ring değilmiş. Boyanın kalitesiz olduğu söyleniyor belli bir süre sonra dökülüyormuş (yeni partilerde olduğu söyleniyor) İbre ile ilgili de düşük hızlarda titreme yapıyormuş. Size de sormak isterim aslında doğru mudur bunlar?

Eski
  (#13)
sametrix

sametrix - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kawasaki ER-6N
Kan Grubu: O Rh-
13-11-2007, 21:20 PM

Alıntı:
sallama hindistan markası mı ! ! ! apache ye çok ayıp ediyosunuz.motor biraz estetik olsun satarkende piyasası yok ama önemli diğil diyosanız gidipte cbf almanın manası yok bu forumda defalarca tartışıldı hem yakışıklı hem 13.5 beygir hem dayanaklı ayrıca perfermans egsozu koruma deviri devir saati ve yan çanta demiri üstünde geliyor hemde nerdeyse honda ile aynı fiyata sadece marka fanatikliği bazen gerçeklerin görünmesini engelleyebilyor ama saygı duyarız honda .

yüzüne bir kez rüzgar değmeye görsün......
Eski
  (#14)
kemerlim

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA cgl 125
Kan Grubu: A Rh-
13-11-2007, 21:25 PM

hepinize teşekkür ederim ama ben daha cok hız icin makina arıyorum ama hepsinin hızı belli ve sağlam makinalar yolda kalma ihtimalinde cok az tabi apache icin birşey diyemem hicbir bilgim yok
Eski
  (#15)
cbf 150

Çevrimdışı (offline)
13-11-2007, 21:37 PM

Alıntı:
Doğru kulaktan dolma bilgilerdi benimki. Adresini de verdim zaten, belki biliyorsunuzdur siteyi de, kullanan arkadaşlar motorun beğenmedikleri yönlerini yazmışlar, herhalde onlarda yalan yanlış yazacak değiller . Ayrıca şunu belirteyim marka fanatikliği yapmak değildi amacım, sadece aklımda bu motorla ilgili soru işaretleri vardı onları yazdım. Aslında yazdıklarım tam da sorun sayılmaz eksiklik demek daha doğru. Mesela ön far, emin değilim ama motorun devrine bağlı olarak gücü değişiyormuş. Zincirle ilgili O-Ring değilmiş. Boyanın kalitesiz olduğu söyleniyor belli bir süre sonra dökülüyormuş (yeni partilerde olduğu söyleniyor) İbre ile ilgili de düşük hızlarda titreme yapıyormuş. Size de sormak isterim aslında doğru mudur bunlar?
o hatasız bir aracı 10 kişye değerlendirirseniz 10 tane farklı görüş karşınıza çıkar şimdi benim kullandığım motorun bana göre + ve - leri var fakat değerlendirirken kıriterleri neye göre belirliyoruz eksileri alıp onun üzerinden yorum yapmak yanlış olur kaldıki yaşanan sorunlar far dışında bireysel olabilir genel olarak iyi bir motor emsali bana göre sadece kendisi siz buna marka fanatikliğide diyebilirsiniz
Eski
  (#16)
kimi

kimi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-11-2007, 21:43 PM

CBF 150 kalıplı bir motor. İki kişi rahat yolculuk yapabilir. Az da yakıyor galiba 100 km de 2 lt civarı birşey olması lazım. Vibrasyonda 0'a yakın olduğu söyleniyor. Ama boya dökülmesi, ibre titremesi ( eğer gerçekse ) vs. Honda gibi bir markaya yakışmaz doğrusu...

Eski
  (#17)
a.banus

a.banus - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cbf150
Kan Grubu: B Rh+
13-11-2007, 22:18 PM

Alıntı:
CBF 150 kalıplı bir motor. İki kişi rahat yolculuk yapabilir. Az da yakıyor galiba 100 km de 2 lt civarı birşey olması lazım. Vibrasyonda 0'a yakın olduğu söyleniyor. Ama boya dökülmesi, ibre titremesi ( eğer gerçekse ) vs. Honda gibi bir markaya yakışmaz doğrusu...
bak boya dökülmesini senden duyuyorum ibre titremesi doğru far aydınlatması dinamoya bağlı olduğu için gaz verince ışık artıyor ama bu ağırlık arkadaymış bilmem ne bunlar tamamen kullanıcının yorumuna kalmış bişey bak benim motor4300km de motorumu ybr kullanıcısı aldı biraz gezindi ve arada konfor farkının olduğunu söyledi ben ybr kullanmadığım için onun hakkında bi yorum yapamam sende kullanmadığın bi motor hakkında yorum yapmassan iyi olur b
Eski
  (#18)
kimi

kimi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-11-2007, 22:28 PM

Alıntı:
a.banus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bak boya dökülmesini senden duyuyorum ibre titremesi doğru far aydınlatması dinamoya bağlı olduğu için gaz verince ışık artıyor ama bu ağırlık arkadaymış bilmem ne bunlar tamamen kullanıcının yorumuna kalmış bişey bak benim motor4300km de motorumu ybr kullanıcısı aldı biraz gezindi ve arada konfor farkının olduğunu söyledi ben ybr kullanmadığım için onun hakkında bi yorum yapamam sende kullanmadığın bi motor hakkında yorum yapmassan iyi olur b
Dikkat ettiysen YBR ile ilgili tek söylediğim kendini kanıtlamış bir motor olduğuydu o da msjda verdiğim linkten belliydi.

Motorla ilgili şikayetleri buraya yazmış sahipleri: http://cbf150.net/bb/viewtopic.php?t=323

Eski
  (#19)
cbf 150

Çevrimdışı (offline)
13-11-2007, 22:29 PM

Alıntı:
a.banus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
............................
Eski
  (#20)
huma

huma - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
14-11-2007, 10:58 AM

Alıntı:
Önemli değil.
ben karşılaştır dedim , kötü demedim ki