Alıntı:
kimi´isimli üyeden Alıntı
Apache'nin 150 cc modelinin geleceği belirsiz. RTR 160 gelince satışı durabilir. Bence YBR 125'i de düşün. CBF 150'lerde duyduğuma göre ön far, boya kalitesi, zincir, (kısmen) devir saatinin olmaması, ağırlık merkezinin arkaya daha yakın olması ve hız göstergesinin ibresinin titremesi gibi olumsuzluklar varmış.
|
dostum benden bilglendirme olsun..Rtr 160 gelmicek türkiye'ye..Onun yerine yeni üretilecek olan rtr 200 ve predator250 modeli gelecek ülkemize..
Alıntı:
huma´isimli üyeden Alıntı
Honda yı sallama bir hint markası ile karşılaştıran zihniyete de bir şey diyemiyorum .
|
sen bu zihniyetle hiçbir şey deme zaten kardeşim..Biraz araştırma ruhu kat kendine
Alıntı:
sametrix´isimli üyeden Alıntı
sallama hindistan markası mı ! ! ! apache ye çok ayıp ediyosunuz.motor biraz estetik olsun satarkende piyasası yok ama önemli diğil diyosanız gidipte cbf almanın manası yok bu forumda defalarca tartışıldı hem yakışıklı hem 13.5 beygir hem dayanaklı ayrıca perfermans egsozu koruma deviri devir saati ve yan çanta demiri üstünde geliyor hemde nerdeyse honda ile aynı fiyata sadece marka fanatikliği bazen gerçeklerin görünmesini engelleyebilyor ama saygı duyarız honda .
|
canım kardeşim ne güzel de söylemişsin
Alıntı:
serkan1071´isimli üyeden Alıntı
 hocam ben apache kullanıcıyım 4000 de tık yok max 135 gördüm yokus assagı düz yolda 130 cok az yakıyo saglam bi motor daha arıza cıkarmadı ben istanbulda oturdugum için servis ve yedek parca problemide yok ayrıca yedek parcası cok ucuz he sonra 2. elini bekleyen cok arkadasım var ama ben satmıcam su an belki 6 ay sonra bu sınıfta en iyisi apache bence bende almadan önce cok arastırmıstım sonun apache ye karar verdim tasarım ödülü var hızlı güçlü cok atak ben cg 125 kullandım ondanda atak 13.5 beygir bu arada o hintli suzukiye motosiklet motoru üreten bi firma dandik cinlilerle karsılasıtırılmasın arastırma yaparrsan görürsün apache ile cbr 125 i bile gecebilirsin cbf ile ybr seni sadece gecerken görür ..
|

Alıntı:
MURATCBF150´isimli üyeden Alıntı
apache kesınlıkle sahsen bende var artık bıraz gec oldu ama aldım
|
olsun kardeşim geç olsun güç olmasın

hayırlı olsun