arkadaşlar bu paraya ne bekliyorsunuz ki? cin malı türk malı ne fark eder adam parasını vermiş almış neden böyle konuşup tedirgin ediyosunuz. kvc59 kardeşim motorun hayırlı olsun bende senden bir hafta önce aldım hs 150 ve çok memnunum sadece çok yakıyor daha 800 km. deyim. bakıma sokacağım. 2 sene güzel bakıcam daha sonra değiştircem. bu motorların ölüsüde diriside para ediyor. önemli olan güzel bakmak. bakıcaksın ki motorda seni üzmeyecek ve ilerde para edecek. neyse görüşmek üzere...
Alıntı:
kvc59´isimli üyeden Alıntı
yeni aldığım motorla bi talihsiz ufak bi kaza yaptım.mondial 150 hs bi egsoz patlağı yan plastik parcalar birde ön plastik koruma değşti 1400 e aldığım motorun plastik ve egsozuna işçilikle beraber 500 ytl ödedim.işçilikte pahalı valla ne yalan söliim içime oturdu.arkadaslar bu insafsızlık yaa.uğur mondial servisten yedek parcadanyükünü tutuo bence
ama biras insaf yaa
|
geçmiş olsun arkadaşım burayı yeni farkettimde. 500 ytl ne bu ya? her parçanın fiyatı vardır mondial in sitesinde kaç parça değiştirdiki? ben genel fiyatlara baktım hepsi cüzii miktarda. işçilik olarak çok almışlar. bence ayıp günah... neyse tekrar geçmiş olsun kardeş...