Alıntı:
B.m.O´isimli üyeden Alıntı
Venox 250'i Hyosung'la mı kıyaslıyorsunuz?.. Kimse kusura bakmasın ama ben buna gülerim!!
Venox'un karşılaştırılabileceği 2 makine var. Yamaha Dragstar 250 ve Suzuki Intruder 250..
Bu karşılaştırmalarda bile Venox 1-2 adım önde!!
|
bilgi sahibi olmadan fikir sahbi olunmaz .. hiç dragstar 250 veya honda rebel250 kullandınmı.. ben her iki motoruda kullandım hem venox hem gv 250 bu motorları sulu götürür susuz getirir..
250 kılasmanında eğer bi kıyaslama yapılacaksa venoxun rakibi hyo, hyonun rakibi ise venoxtur.. diğer japonlar ne fiyat nede performansarı ile bu iki motora yanaşamaz bile..
görünüşleri biraz değişik bu iki motorun ilk mesajımdada demişim .. fiyat/performans kriterigöz önüne alınarak hyo öne geçer . ama venox da yabana atılacak motor değildir. dragstar 250 120 km/h apığında titreşim rahatsız eder bu iki modelde hissetmessin bile..
Muğla Mt larak arkadaşlarımızda hem gv 250 hem venox hem dragstar 250 ile beraberce geziler yaptık. Mehmet omurcalı abimizin 250 lilik dragstarını baya bi kulandık. venoxla tanışıklığım gv den eskiye dayanır. mamaris fethiye arasını 2 kere yaptım bu motorla.. İstanbulda gv 250 yi 7 gün boyunca yaklaşık 700 km kullandım. arıca aha önce virago250 de bindim.. Hiç biri ktü makine değildir.. ama 7000 ytl civarna sıfır alacağın gv ile boy ölçüşemezler..