Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

hangisi yamaha dragstar 650 mi suzuki vl 800 mü honda shadow 750 vt mi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    04 Ağustos 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    shadow 750
    qweewq motorunu aldın mı bilmiyorum. ama foruma soralı 8 ay olmuş hala almadıysan ve hala bu üçü arasında seçim yapacaksan benimde, motor almak için bu ikisi arasında kalmış biri olarak nacizane birkaç gözlemim var ,paylaşmak isterim;
    bana motorsikleti özelikle chopperları sevdiren shadow ve dragstar dır, ikiside görüntü ve motor özellikleri açısından seni beni tatmin eder.ama teknik özellikler açısından honda biraz daha öne çıkıyor.
    araştırdım inceledim ben shadow da karar kıldım; taki bugün istanbul/ kızıltoprağa gittiğimde Suzuki İntruder C800 görene kadar.bence bu motor görüntü olarak diğerleriyle kıyaslamam malum zevkler meselesi(ki ben görüntüsünü de çok beğendim) ama motor ve teknoloji olarak diğerlerinden üstün(su soğutmalı - şaftlı - enjeksiyonlu-52 hp / 6000 dd).diğerlerinin klasik suzukinin spor bir sürüşü var.fiyat olarak diğerlerinden biraz daha tuzlu ama bu gün uğradığım yerde ( ismini vermem reklam olmasın) 2007 model sıfır km Suzuki İntruder C800'ün kampanya fiyatı 14.990 ytl idi.bu modelin normal sıfır fiyatı 19.950 ytl dir.bence kaçırılmayacak bir fırsat.
    ben şayet elimdeki motoru bir hafta içinde satabilirsem bu motoru alıcam .
    saygılar sunuyorum...
    atalays bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    09 Ekim 2007
    Şehir
    muğla köyceğiz
    Motosikleti
    honda cgl 125
    honda shadow derimm sağlam motor arkadaş

  3. #23
    okyanus07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Şubat 2008
    Şehir
    ANTALYA
    bende nerdeyse 8 aydır araştırıyorum ama iyiki böyle bir site var bu konunun uzmanları burada bencede HONDA ÇÜNKÜ HAYAT ONDA

  4. #24

    Üyelik
    03 Haziran 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BMW Moto Guzzi CRF Vespa Activa
    Dragstar benim tip olarak beğendiğim en güzel cruiser ama herşey tip olmadığı için shadow kesinlikle bir numara gelir bu sıralamada

    Eğer kıyas suzuki olursa kişisel fikrim honda diyor ama bu kişisel fikrim suzuki iyi diyenede birşey diyemem çünkü o da iyi

  5. #25

    Üyelik
    24 Nisan 2009
    yamaha nın esi var?

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 AM ----------

    ayrıca m800 hepsinden farklı deilmi?

  6. #26
    Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Aralık 2005
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Alıntı mor&mor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ....ben shadow da karar kıldım; taki bugün istanbul/ kızıltoprağa gittiğimde Suzuki İntruder C800 görene kadar.bence bu motor görüntü olarak diğerleriyle kıyaslamam malum zevkler meselesi(ki ben görüntüsünü de çok beğendim) ama motor ve teknoloji olarak diğerlerinden üstün(su soğutmalı - şaftlı - enjeksiyonlu-52 hp / 6000 dd).diğerlerinin klasik suzukinin spor bir sürüşü var.fiyat olarak diğerlerinden biraz daha tuzlu ama bu gün uğradığım yerde ( ismini vermem reklam olmasın) 2007 model sıfır km Suzuki İntruder C800'ün kampanya fiyatı 14.990 ytl idi.bu modelin normal sıfır fiyatı 19.950 ytl dir.bence kaçırılmayacak bir fırsat.
    ben şayet elimdeki motoru bir hafta içinde satabilirsem bu motoru alıcam .
    saygılar sunuyorum...
    Bildiğim kadarıyla artık shadow'da enjeksiyonlu, ayrıca zaten yıllardır şaftlı ve su soğutmalı. 45 beygir/5500 dd. max tork ise 3500 dd 64 nm. Üstelik sıfır fiyatı da 14.000 civarı. Tabi ki zevk meselesi ama teknolojisi artık suzukiden aşağı değil. Görünüşe göre tek fark Honda 6 beygir daha düşük o kadar.
    2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).

  7. #27

    Üyelik
    10 Eylül 2009
    Şehir
    İstanbul/Fındıkzade Bosna-Hersek/Sarajevo
    Motosikleti
    Keeway landcruiser 250/Arctic cat prowler 650
    arkadaşlar ciddi anlamda benim bu konuda bu motorlar hakkında bilgi sahibi olan insanların görüş öneri ve şikayetlerine ihtiyacım var. alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum komforlu olmasını istiyorum ve ben bu motorların sesine yolda gidişine iriliğine hayranım yere yakın ama büyük gemi gibi yolda dolaşmak.... benim için tarif edilemez bir duygu bazı başlıklarda honda shadow 750 kullanıcıları arka süspansiyonun sorunlarından bahsetmişler bunların birazdaha açıklanması kara aşamasında çok iyi olurdu yani komfor konusunda ki eksileri nedir zıplatma yapıyormuş eğer suzuki vl c800 de durum nedir kullanan birileri mutlaka vardır artçı olarak binen veya lütfen fikirlerini yazıp yardımcı olun.. hız konusu benim için önemli değil ama çekiş gücünün torkunun çok iyi olması lazım bu konuda suzuki mi honda mı. hondanın frenleriyle alakalı bilhassa arka fireniyle alakalı görüşleriniz neler. yedek parça konusunda servis ağı konusunda ve uzun ömürlülük konusunda suzuki ve honda nasıl kıyaslanır. iki motorda birbirinden güzel ve çekici gerçekten ama benim için konfor ve güç gerçekten çok önemli. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

  8. #28
    Tenebrosus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2009
    Şehir
    Ankara/Antalya
    Motosikleti
    Suzuki Intruder M800
    Bende Intruder M800 var ve acayip memnunum motorumdan. Torku baya yüksek, 55 beygir ve sınıfına göre çok seri bir motor. Sınıfındaki en güçlü motor olduğunu söyleyebilirim, buna yakın Yamaha Midnight-Star 950 var bildiğim kadarıyla ama o da Intruder'la aynı beygire sahip olmasına rağmen torku biraz daha düşük bildiğim kadarıyla. Süspansiyon olarak sert ama manevrası çok başarılı olduğu için çukurlardan kaçıp duruyorum. ^^ Benzin sarfiyatı 100/4 civarı falan, şehir içinde 15 litrelik deposuyla 300km görüyor rahat. Artçı biraz yüksekte ama arkama binen herkes oldukça memnun kaldı görüşleri geniş olduğu için. Tek rahatsızlık duydukları kısım tutunacak yerleri olmaması. Bana tutunmak zorunda kalıyorlar, ben sissybar yaptırmadım görüntüyü bozduğu için. Ayrıca insanların motora hayran hayran bakışlarının bıraktığı etkiyi tarif etmiyim. ^^ Sürücü için hiçbir rahatsızlığı yok bu arada onu da ekliyim, oturuş pozisyonu gayet başarılı.

    Bu motorların servis ve yedek parça olarak avantajlı olup olmadıklarını bilmiyorum çünkü hiç problem çıkarmadı veya parça gereksinimi olmadı motorun, nazar deymesin. ^^ Suzuki derim sonuna kadar, adamlar bir yapmış pir yapmış. Fiyat olarak diğerlerinden daha pahalı ve 2. eli daha az bu sebepten ötürü ama güzel bitane bulursan bir ömür bırakmazsın lakin ben öyle yapmayı planlıyorum. ^^

    Bu arada C800'ü hiç sürmedim ama gerek torque gerek beygir değerleri aynı ikisinin de, sadece klasik kesim olduğu için ağırlığı biraz daha fazla. Lakin üstüne takılan cam, sissybar, çanta gibi aksesuarların yarattığı ağırlığı göz ardı edemeyiz. Klasik kesim bir motor düşünüyorsan C800'ü kesinlikle tavsiye ederim böylece daha konforlu olur artçı için de ama daha spor bişey düşünürsen -ki sadece Suzuki'de var spor kesim cruiser- şiddetle M800'ü tavsiye ederim.

    Umarım en güzelleri senin olur hocam, şimdiden hayırlı olsun...
    atalays bunu beğendi.
    Intruder Alert!

  9. #29
    kocc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ekim 2008
    Şehir
    Belgium
    Motosikleti
    Dragstar XVS 650 Custom
    Senin yasadigin olayi bende yasadim, 2yil evvel bu markalar arasinda kalmistim araya araya sonunda ben yamaha dragsar 650xvs'e karar verdim. Karar verme sebebim ise öncelikle parça bulma ve teknik açisindan digerlerinden üstün olmasi ardindan model tip olarak birde chopper halini aldirabilinirmi diye (modifye) arastirmistim . Simdi tecrübe olarak xvs'in 2yilda bir tek bile problemini görmedim. Avrupada herzaman Yamaha öndedir , motor teknigi olarak suzuki sevilmez , honda ise araba üzerinde ustadir ama motor olarak touring sevilir.
    Tip olarakta en çok Almanlarin tercihidir nedenide chopper (modifiye) yapabilmede üstüne yoktur , parçalar özel xvs'ler için çikarilmakta bu nedenle ben o zamanlar ince iplikten geçirerek karar vermisitm fiyati / kalitesi terazide tabii bunu eklemem gerkekecek ben avrupa sandartlarini hesaplayarak bu karari vermisitm ama Türkiye standartlari tabiki baskadir bu nedenle belkide dogru karar olmayabilir..
    Saygilar..

    Bir kaç DRAGSTAR modifye modelller:







    Hemen ekliyorum zevklerle renkelr tartisilmaz!!!
    .
    atalays bunu beğendi.
    Kestim biçtim oldu chopper (önemli olan baskasinin yaptigini degil kendi zevkini yapip binmek).
    Benim askim http://www.motosiklet.net/forum/members/58264-albums466.html

  10. #30
    Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2008
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Hiçbirini kullanmadım ama 3 yıldır hergün forum okur motosikletleri takip eden birisi olarak;
    Honda Shadow derim..
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

  11. #31

    Üyelik
    06 Ekim 2007
    Motosikleti
    honda shadow 750 vt
    Arkadaslar,
    goruntu olarak yamaha daha guzeldir. ama hondanin ici doludur,
    suzuki kullanmadim onun icin yorum yapamam ama dragstar 650 ve vt 750 kullanmis biri olarak honda derim.
    Lakin bilirim ki bu hikaye bitmez bu topik kapanmaz.. it"s a never ending story....
    saygilarimla
    Ferit

  12. #32

    Üyelik
    02 Kasım 2008
    merhaba arkadaşlar ben halil ilk kez yazıyorum ama sürekli forumu takip ederim ancak halen karar vermiş değilim ne alacağıma okudukçada aklım karışıyor..

    gönlüm dragstar 650 ve vl800 arasında ancak suzuki dede Intruter mi yoksa Volusia mı onada karar verebilmiş değilim bu işten anlayan arkadaşlarımın tavsiyeleri suzukide ağır basmamam neden oluyor ancak fiyat farkı işleri daha da geciktiriyor :(

    oy oy ooooy ne yapacağım ben

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------

    suzuki kullanan arkadaşlar Intruter ve Volusia arasında bana yardımcı olabilirler mi

  13. #33

    Üyelik
    06 Mart 2010
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    kawasaki zx6r
    kesinlikle volusia
    çok sağlam duruyor sınıfında onun gibi başka yok!
    atalays bunu beğendi.

  14. #34

    Üyelik
    07 Nisan 2010
    Şehir
    denizli
    Motosikleti
    sattım

    benımde suzıkı hosuma gidiyor ve bende daha alamadım işin aslıııı:(:(:(

    beyler peki vl600 mü tutuluyor 800mü++2003 ls savege ler nasıl? fiyat aynı hemen hemen biri 2003 biri 94-96 arası sizce ne yapmak lazım..ama savegenin motoru tek blok..cok iyi anlamadıgımdan böyle ifade edeyım dedım kendımı:(:(

  15. #35
    waffenSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2011
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    KTM duke 390
    merhaba arkadaşlar ismim kaan aranızda olmak bir ayrıcalık öncelikle
    konuya gelince benim olmasada bol bol kullandıgım c800 ü alacak arkadaslara tavsiye ederim yüksek tork,konfor bu tür özeliikleri shadow oranla had safhada fakat ses konusunda aynı fikirde degilim malesef resmen çamaşır makinası gibi ses çıkartıyor.... saygılar

  16. #36
    kenrox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2011
    Şehir
    Silivri
    Motosikleti
    Iron 883
    yedek parça ve servis konusunda bolluk rahatlık istiyorsan honda al.
    yok bunlar sorun değil diyorsan hiç birini alma
    çek altına bi harley sportster takıl mis gibi.
    yol iyidir.

  17. #37
    atalays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Kasım 2012
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Suzuki Volusia VL 800
    Alıntı renegade74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda shadow 750 vt modeli diğer iki modelden çok daha üstün özelliklere sahip.
    Selam ve nedenleri ?

    Suzuki Volusia VT den de mi ?

  18. #38
    Miy33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2015
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    Suzuki Volusia 800
    Yaklaşık 6 aydır VL 800 kullanıyorum. Çok araştırdım, çok bakındım. Kafa patlattım. Çözdüğüm tek birşey var. Bu memlekette honda yamaha'dan başkası yalan.
    Yedep parça servis ağı anlayan usta YOK, varsa da cep yakıyor.

    Dragstar 650 en mantıklısı yedek parça zibil, anlayan usta zibil, herşeyi ucuz. Hava soğutmalı. Yakışıklı. Biraz ufak, ama olsun.
    Ben dragstar alacağım bidaha ki motorum kesinlikle 650 classic ya da 1100 classic.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler