Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

150cc Beatrix vs Max-t (Arora) Önerisi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    10 Temmuz 2017
    Hayırlı pazarlar. Arora'nın 150cc Beatrix modeli ile Max-t modeli arasında çok kararsız kaldım. Forumda bu iki modeli de kullanan arkadaşlar var ise onların naçizane önerilerine ihtiyacım var. Genelde İstanbul içi işe gidip gelmek (5-10 km) için kullanıyorum. Eğer üzerinde olmaktan keyif alır isem gezmekten de geri durmam. Malum İstanbul yolları da bozuk, her yer ufak tefek çukur dolu olduğu için en ufak bir sarsıntıda insanın içi dışına çıkıyor.

    Çin motorları arasında takribi bir kıyas yapacak olursak konfor vs olarak sanırım Beatrix Nmax'e, Max-T'de Forza'ya tekabül ediyor diyebilir miyiz? Yani Max-T konfor ağırlıklı iken Beatrix agresif tasarım ağırlıklı diye düşündüm, videolardaki kıyaslamalardan edindiğim izlenime binaen. Süspansiyon konfor ve stabil hız olarak hangisi daha öndedir. Donanım olarak Beatrix'in ekranı daha büyük (ama Türkçe dil desteği yok deniliyor), kamera opsiyonu var, siperliği el ile ayarlanabiliyor, benzin deposu tuş ile açılıyor, selesine yarım kask sığıyor vs gibi Max-T'ye göre bazı avantajları var sanırım. Yani bu klasmanda ve kendi pazarında Beatrix Çin malı BMW ise Max-T de Çin malı Mercedes mi? Yine de bu 2 Scooter'ı da deneyimlemiş forumdan arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum.

    "Çin motorları beş para etmez, bunlara vereceğin parayı git 2. el Pcx'e ver" şeklinde yorum yapacak arkadaşlar, önerinizi şimdiden aldım, tekrar tekrar belirtmenize gerek yok 2 Scooter'ın da fiyatları hemen hemen aynı gibi. Konu ile alakalı doğrudan kullanıcı yorumları rica ediyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    08 Ağustos 2022
    Motosikleti
    Kymco AK550
    hocam merhaba, ben max-t'yi ilk kez gördüm ama beatrix'in rks versiyonu olan freccia 150'yi uzun zamandır kullanıyorum. ikisi arasındaki fark nmax ve forza kesinlikle değildir onu söyleyebilirim. çünkü ikisi arasında pek fark var gibi görünmüyor.

    freccia (beatrix) çok konforlu bir motor. nmax'le karşılaştırılmaz konforu. 75 bine de bence çok iyi motor. dediğim gibi max-t'yi hiç bilmiyorum ama ikisi özellik olarak yakın görünüyor. beatrix'in tasarımı çok daha güzel. ben olsam beatrix'i tercih ederdim.
    radyoaktif bunu beğendi.

  3. #3
    Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2010
    Şehir
    İzmir
    Ben oyumu Beatrixden yana kullanırım.
    Max T ülkemizde bol bulunan Nmax'in çakması gibi dururken (Halihazırda RM5X ZRX200 çakmalarının kötü namı da var), ADV150 çakması olsa da Beatrix daha özgün ülkemiz piyasasında. Tasarım olarak alışılmış dışı olması güzel.
    İkisinin de makineleri aynı zaten.
    Ön jantın 14 olması Beatrix'e +1 kazandırıyor.
    Sanırım Beatrix donanımsal olarak da daha üstün.
    Suspansiyon ve konfor olarak bilgim yok, bayide biraz yoklamak lazım ikisini de.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)